Nilayaldemir 👋 30 Haftalık hamileyim daha oğluma birşey almadım bu haftadan sonra almaya başlayacağım sizce e bebek mi uygun olur civil mi yoksa İstanbul da uygun bir yer var mı ?
User133 Nilayaldemir e bebek temel ihtiyaç için güzel ama kıyafet konusunda ben pek sevmiyorum bide bana bizim çarşımıza göre pahalı geldi
Cihangir09 Nilayaldemir bence kıyafet olarak alışverişi online yapın derim trendyolda o kadar çok çeşit ve seçenek var kii tek bir mağazaya bağlı kalırsanız çok çeşit bulamayabilirsiniz bir de ebebek ve civilin kıyafet tarzlarını ben pek begenemiyorum ☺️
Fatma011 Nilayaldemir yaşadığınız bölgede e bebek outlet mağaza varsa bence orayı değerlendirin normal e bebek fiyatları çok uçuk civilinde bazı ürünlerde ordan kalır yanı yok trendyol da çeşit arayıp bulmak daha mantıklı ☺️
Nilayaldemir User133 Neden sevmiyorsunuz ? Benim ilk bebeğim olucak bir tecrübem yok renklerimi soluyor çekiyor mu ?
Nilayaldemir Cihangir09 Bebegimin herşeyini dokunarak ve görerek almak istiyorum o yüzden internetten daha hiçbirşey almadım hediyeliklerini bile kendim yapmayı düşündüm eşim uğraşma saçmalama dediği için onları sipariş vermiş bulundum
Esra2017 Bana göre ikisini de kıyasladım fiyat olarak civil e bebekten uygun geldi ben kıyafet almadım alan oldu çok sağolsunlar ama emzik biberon deterjan tarzı şeyleri civilden aldım hep uygun diye bıde battanıye
_ozlmm Nilayaldemir Ben e bebek ve LCW den aldım civilden memnun kalmıyorum aldıklarım ilk yıkamada renkleri soluyor ama e bebek ve LCW kalitesini beğeniyorum renkleri solmuyor beğeniyorum
fm-112 Nilayaldemir bende 32. Haftadayım artık alayım bir seyler dıyorum ılk bebekte bu haftada her seyı hazırdı bunda erteledım bıraz . E bebek falan sade urunler var andwawa idilbaby mayoral h&m yerlero güzel internette uygun fiyatlısi var çarsı pazarda daha pahalılar bı onlara bakın ıstersenız