Dyguackgz Meraba arkadaşlar burada yeniyim. Öncelikle tüm hamisler allah sağ salim kucağınıza almayi nasip eder. Benim sorum reglim normalde yarın ama ovulasyon testi ile yumurtalık takip edip değerlendirdim. İlişkinin üzerinden 13 gün geçti. Sabah test yaptım silik çizgi gördüm. Kan vermeye gittim HCG değeri 27.42 çıktı. Bu normal mi? Doktorla gorusemedim pazar olduğu için. Gerçekten hamile miyimdir
newmommmyy2 Dyguackgz bu sonuca göre hamilesiniz hayırlı olsun ama mutlaka 2 günde bir artışı takip edin 🥰
Nurtanesi89 Dyguackgz evet hamilesin canım tebrikler 🥰 ama kan değerin az şuan normal olarak bir hafta sonra git doktora tekrar kan tahlili yaptırıp şuan acele etme
Ftmasln Hayırlı olsun hamilelik var betaya göre inşallah sağlıklı bir hamileliktir önemli olan betanın iki günde bir iki katına çıkması iki gün sonra iki katına çıkarsa sağlıklıdır, inşallah tabi çok beklemeden doktora giderseniz daha iyi olur elbette 😍
Nurellaa7 Beta değeri 5 ve üzerindeyse bu gebelik olabilir anlamına geliyor canım. Doktora gidersende senden beta takibi ister büyük ihtimalle çünkü henüz gebeliğin çok yeni. 2 günde bir kan verip değerin en az iki katı olması beklenir sağlıklı bir gebelikte.
Dyguackgz Nazsuuu şuan kaç aylık hamilesiniz. Tebrik ederim bu arada inşallah sağ salim kucağınıza alirsiniz