Elzemm_ Kym3456 gözünüz aydın öncelikle neden acaba bu kadar erken normal dogummu sasirdim bende 27+3 um
eylulus Kym3456 bebisiniz kac kilo, ciger gelistirici yaptilar mi, normal dogum mi yaptiniiz, sancilariniz ne zaman basladi
Kym3456 eylulus bebek 2400 Gr doğdu gebelik zehirlenmesi sebebiyle acil sezeryana aldılar şu an ikimzde hastanede yatiyorz dua edin
Dlntkesn Kym3456 Allah yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde ikinizde çıkarsınız inşallah en yakın zamanda hastaneden 😍
Diririiririm Kym3456 geçmiş olsun. Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi. Gebelik zehirlenmesi nasıl anlaşıldı
eylulus Kym3456 allah yardimciniz olsun sag salim bebeginizle birlikte tez vakitte hastaneden evinize gelin insallah
Kym3456 Diririiririm tansiyonm 16 lardaydi ve ödemle birlikte baş ağrısı olunca da travmalarim yine ikinci kez tetikledi maalesef 😟
gzm_42 Kym3456 Allah bağışlasın canım 🥰 kuveze girdi mi bebeğiniz acaba bnde tam 35 haftalık oldum bugün yarın randevum var benide doğuma alabilirler diye bekliyorum artık ikiz benim o yüzden sizinki kuveze girdi mi
gzm_42 Kym3456 bende birzdn gidecem doğum tarihi almaya büyük ihtimalle benimkilerde kalır diye düşünüyorum kuvezde insan yanında istiyor bebeklerini ama ypck bsy yok umarım sizde hayırlısıyla alırsınız yanınıza bebeğinizi 🤲