Alpmom__ Pasaogluyesim süt bir de tahinle muzu karıştırıp yemek 😓 okurken bile midem yandı söyleyeceklerim bu kadar 😥
myavocado Pasaogluyesim rennie Duo şurup vermişti bana doktorum baya rahatlatıyordu, bir de soğuk süt iyi geliyordu.
Bilibon Tahin iyi gelio diyenler var denemedim ben surekli ama surekli surup ictim onikk icince kesiyo hop sonra tekrar baslio yattigimda mesela geceleri 3 -4 kere iciyodum uyandikca gunduzde saki cignemek bana iyi geliodu yada surekli atistirmak
Pasaogluyesim Bilibon şurup eve iyi ama sonra yine başlıyor 😭 soğuk süt iyi geliyor , oda kısa bir süre 🌸
Pasaogluyesim Alpmom__ aynı yazarken bile midem yaniyor , süt evet ama bir süre sonra tekrar başlıyor 🌸
Bilibon Pasaogluyesim evet etkisi gectikce iciyodum mecbur son surubumuda ictim sabaha dogumum var 🙈 guzelce uyuyayim diye dua ediyoeum yoksa ilacda icemeyince sabah olmaz sut denedim ama o beni bozuyo ishal oluyorum direk cokda etkilemedi o yuzden devam etmedim
Alpmom__ Pasaogluyesim Aynı durumdayız 🥲 kontrole gittiğimde şurup gibi bir şey varmış doktordan onu isteyeceğim çekilecek gibi değil …
Hilalsaatli Sakız çiğnemek,maden suyu iyi geliyor. Ben dayanamadığım zamanlarda talcid tablet alıyorum doktorum yazmıştı süreli olarak geçiriyor o da yatmadan önce içince rahat uyuyorum
Minedy Bende daha az önce Googledan araştırdım. Yeşil elma maden suyu muz laktozsuz süt dışında bişey göremedim 🥲 12+2 deyim ben
kindacute Pasaogluyesim karb şeker azaltmak, ev yoğurdu yemek, günlük süt içmek (pastörize olur uht olmasa daha iyi)
Leylaaa_46 Pasaogluyesim 33 hafta benim aşırı arttı özellikle sağ tarafa yattığımda nefesim kesiliyor sanki . Geceleri uyuyamıyorum renni ve gavisgo alıyorum onlar biraz etki ediyor . Etkisi geçince yine aynısı oluyor