Hmyr_ygt Kızlar hepsi buradada banyo küveti 55 tl ye inmiş indirim süresinin bitmesine 4 gün var ben aldım göz geçirin derim :)
Ozderr Hmyr_ygt ben 38 TL’ye görmüştüm tüm set içindeydi geçen hafta. Ama su an şehir dısında olduğum için alamazdım
Annesininmucizesi Prenseskizim bn içinde küveti bakırı maşrapası 2 tane süngeri ve filesi 70 e alsım burdan oturduğum yerden 😇 normalde fiyatları da aşağı yukarı hep byle canm ordan alsan bi de kargo parası vercen
Ysfsdthsne Çok Cok pahali kızlar ya . Ben 24 tl aldım ankaradan 😆😆 yani Milyoncularda felan ucuz oluyor
Annesininmucizesi Prenseskizim saol kuzum dedim ya aldım die bana da burası nasipmş almadıysan kaçirma bnce fiyatı bayaa baya iyiymş 🤔
Prenseskizim Annesininmucizesi emin olamadım görmeden alan vars a alayım dedim küçük falan gelirse bide
Annesininmucizesi Prenseskizim valla ben göre göre almama rağmen küveti küçük hatta kardeşim şok oldu benim kızın küveti daha büyük diye aldığım yer artık bu boyutlarda yapılıyo dedi bn de zorlamadm aldm geçtm tabi göre göre almak daha iyi 😇