dlrterzioglu Zeynepyavuzz Serra 🌷 Bolluk bereket rahmet manasında, Kuranı Kerim de de geçiyor 🌷 Kızımın ismi 💕
Sazenin Aden, cennet bahçesi demek Kur’an da da geçiyor Mevedde , muhabbet aşk sevgi demek yine geçiyor
Nurylmz12 Sazenin aden Allahın lanetlediği kavmin ismi lütfen çocuklarınıza isim seçerken düşünün araştırın. İlla kuranı Kerim de geçiyor diye koymak doğru değil Aleyna üzerine demek mesela yada maide sofra demek Nisa kadın demek ha illa konulacaksa Hayrunnisa konulabilir mesela hayırlı kadın demek lütfen biraz araştırın
Fadime2119 drn5410 benimde 2 oğlandan sonra kızım olucak son 80 gün bende Meryem ismini koyucam nasip olursa insallah 🥰
Merve-dmr dlrterzioglu ilk kızıma koymak istediğim isimdi ama nasip olmadı şimdi tekrar ikinci kızıma hamileyim onada Doğa koymak istiyorum 🥹🥰
Halimegamze Kur’an da geçmiyor ama biz kızımıza Zeynep ismini koymaya karar verdik. Babasının süsü demek 🥰
Gizyy Halimegamze İlla kuranda geçmesi gerekmez. Dinen kadın sahabelerin isimleri koyulması da tavsiye edilir. Zeynep peygamberimizin hem eşinin hem de bi torununun ismi. Ben de kızımın adını Zeynep koydum çok severek 😊
Bebekmert Elisa İkra kızımın ismi 💫 Elisa cennet kapisinda karsilayici melek İkra ilk vahiy oku demek
_Elif27 Bebekmert bende 34haftalik hamileyim kızım olucak iki erkek çocuktan sonra Elisa ismine karar verdim interttenden araştırdım anlamıda güzel ama çevremdekiler garipsiyor bu nasıl isim gibisinden kafam çok karışık halbuki kulağada hoş geliyor Elisa napsam sanki başka isimler kafamdan silinmiş bir Elisa ismi var gibi çevremde hiç daha önce bu ismi duymadım kızımın ismide çevremde olmayan isim olsun dedim ama bazıları kafamı iyice karıştırdı
RiRi22 Bebekmert cennet kapısındaki melek Rıdvan melegidir. Elisa yabancı bir isimdir bilginiz olsun elizabethten geliyor :)
amayinedeiyiilerledim Gizyy Kur’an da geçmesi de sahabe ismi de şart değil. Güzel anlamı olsun yeterli🥰
Zeynepyavuzz Gizyy benim kendi adım Zeynep zaten . Kuran da geçmesi ve güzel bir anlamı olmasını sevdiğim için öyle istiyorum