Pamiramsi Kızlar çatlatma iğnesi 17. gündeyim. gün kan sonucum 1.2 çıkmıştı Yani Salı günü kan vermiştim bugün cumartesi adet olmadım ama ağrılarım var hala ve test yaptım gördüğümü görüyor musunuz 🙏🥹 ![] (
icel36 Pamiramsi daha önce hiç ikinci kez yumurtlamadım zaten eşim de şehir dışında değerlendirme şansım yok şu an bu dönemde insan kendinde zorla belirti arıyor bence 😓
Bigsecret3 icel36 sen de benim gibi 2 yumurtlama dönemini görüyor olabilirsin canım ama her zaman ilk yumurtlama döneminden baz alacaksın
icel36 Bigsecret3 ilk yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti ve daha önce hiç bu şekilde olmadı yarın tekrar ovülasyon testi yapıp duruma bakacağım acaba çizgi de değişiklik olacak mı
Bigsecret3 BilgecyLn evet çok silik şekilde görüyorum yarın sabah tekrarlayın belki daha da koyulaşır hayırlı olsun benim de haftaya pazar günü test zamanım
anneolucam ZuZuM_22 bende 3. Gün hâla olmadım canım testlerimde negatif sanırım fazla stres yaptım Allah kucağımızı doldursun yakın zamanda😭😭😭
Emn08 Yseminn bugün tekrarladım testi negatif çıktı ama hiçbir adet belirtisi yaşamıyorum adetimin ilk günü bugün normalde ama olmadım
Bigsecret3 Ftma4 hadi bakalım hayırlısı olsun test gününe var daha benim de öyle beklemeyi düşünüyorum 😍