Elifonur06 hamile kalmak için tavsiye edilen her türlü otu boku denedikten doktora gittikten ve sürekli aynı kısır döngü yu yaşayıp üzülüp umutlanip hayal kırıklığı yaşadıktan sonra anladım ki Allah isterse veriyor çok da zorlamamak akışına bırakmak tabiki en zor olan şey bu ama hakkımızda hayırlısı neyse onu ver Rabbim gönlümüzü de razı kıl deyip Allah a teslim olmak Allah’a bırakmak gerekiyor bende öyle oldu eğer daha yolun başında ysaniz kendinizi çok yıpratmayin tavsiye m çocuk fikrini kafadan atıp gülüp eğlenip keyfinize bakın çocuk olacağı zaman oluyor bizim zorlama çabaları mizla olmuyor bunu çok acı tecrübe ettim iki dış gebelik kürtaj ameliyat stresli sancılı ağrılı kötü günler.. Cok şükür hepsi geride kaldı ve Rabbim beş sene sonra verdi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kolaylıkla güzellikle sağlıkla.yani demem o ki ben vazgeçtim teslim oldum Rabbim verdi şimdi de hep dua ediyom Allah isteyen hakeden bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin gözünü kimsenin kucağında bırakma sin bana da hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin bebeğim sağlıklı hayırlı olsun amin size de hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla 😇