gezginanne_ Merhaba,bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.15 haftalık hamileyim,rahim ağzı yetmezliğinden korkuyorum
myangelson gezginanne_ vajinal ultrason en doğru sonucu verir. 16. Haftada muayeneye gideceğim uzunluğa bakmak için vajinal muayene yapılacak
Ayse0575 gezginanne_ karından ölçüyorlar canım. Bende burda ki yazılardan etkilenip kafaya takmıştım doktoruma sordum ben ölçtüm gayet olması gerektiği gibi demişti. Herhangi bir belirtin mi var ki? Neden korkuyorsun
fztanne1 gezginanne_ ultrasondan bakıyor doktorum eğer kısa çıkarsa , vajinal ultrasonla bakıyor. En doğrusu vajinal ama , risk yoksa bakmıyor 😌
gezginanne_ Ayse0575 plesentam aşağıya yerleşmiş,alttan baskı var gibi hissediyorum.Bir de forumda geç kalınmış servikal açıklık hikayelerinden etkileniyorum.En azından böyle bir durum olursa serklajla önlem alırız diye
mucizemgelsin61 İkisiylede ölçüm yapılıyor ama en doğru sonuç alttan muayenede oluyor bana geçen karından baktı 18 ölçtü sonra alttan muayenede 36 çıktı yanıltabiliyor
Emos42 gezginanne_ normalde karından ultrasonla her kontrolde ölçülüyor eğer riskli sıkıntılı bir durum görülürse vajinal ölçüm yapılıyor ben rahîm ağzı kısalığı yaşıyorum bana bu şekilde yapıldı
Aybukealtintas gezginanne_ merhaba detaylı ultrason da bakilmisti bende hem ultrasonla hem alttan muayene ile bakıldı, zaten 10 saniyelik bir işlemdi birsey hissetmiyorsunuz bile
Ayse0575 gezginanne_ geçmiş olsun inşallah öyle bir şeye gerek kalmadan sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻