Royem62 Kızlar ikinci aşılama olanlar nasıl geçti sürecini ilkine göre nelere dikkat ettiniz 2. Seferde tutanlar var mı . Bu seferde aşılama tutmazsa direk tüp bebek deniycez . İinşallah bu aşılama tutarda tüp bebeğe gerek kalmadan bizde anne baba oluruz🙏🤲
anneolmayolunda59 Royem62 benim de bu ay adet olursam aşılama yaptırıcam ilki tutmadı bu ikinci olucak inşallah gerek kalmaz
1Sevgiiii Royem62 inşallah olursunuz. Bende ilk negatif oldu sonrasinda kimyasal yaşadım. Şuan yine letu ve çatlatma iğnesi kullandım bakalım ayın 14 nü sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Royem62 anneolmayolunda59 amin canım inşallah sana da bana da isteyen herkes içinde herşey kolaylıkla hallolur🙏🙏
1Sevgiiii Merhabalar bende ikinci aşılama ya başladım fakat Dr catlagma ignemi olmamı ama uygulama yapmayıp direk her gün ilişki önerdi tek yumurta büyümüş onu gerçek gösterdi.
Royem62 1Sevgiiii benim de tek yumurta canım dün akşam 9 buöukta iğnemi oldum yrın sabah 8 de hastanede olucaz işte aşılama günü ve bir gün sonrası için ilişki öneriyor bizşm doktor
1Sevgiiii Royem62 önceki asilamada da öyleydi. Genelde hep aynı diyorlar. İnşallah tutar iyi haberleri alırız. Nasıl geçti asilama
Royem62 1Sevgiiii yarın sabah olucam canım 8 de hastane de olucaz hepimizi rabbim kolaylıklarla evlatlarımıza kavuştursun