Reyhankarabiber 40 haftayı doldurmuş bir gebe olarak burada bir sürü muhabbet ettiğim insan vardı ben ne zaman doğuracağım diye diye bir hal olmuştum 😊 sıcak duşlar sürekli hurma yemeler squatlar ahududu yaprağı çayı kara kışa rağmen her gün yürüyüşte yapsam 39.haftada nst ve ultrason muayenemizde bebiş hala kanala inmemişti ve hiç sancım yoktu 😊 artık umudu kesmiştim çünkü kızımı 3820 gr ultrasn kilosu vardı 😊 40.hafta kontrlmze gittik doktorumuzu beklerken yine nst çekildi düzensiz sancılarım vardı bebekte ultrasnda iyice aşağı inmiş gel alttan muayene edelim dedi ve 2 cm açıklık olduğunu söyledi rahim sıyırma işlemi diye bi işlem varmış biraz zor oldu ama o işlemi uyguladı 😊 eve geldim duş aldım merdiven indim çıktım sürekli haraket ettim derken akşam 7 gibi sancılarım gelmeye başladı belimden geldi kasıklarma karnıma yayıldı 5 dk da bire düşünce tekrar duşa girdim hastaneye 4.30 civarı gittim 4-5 cm açıklığım varmış 6.30 a kadar sancı çektim 8.5 cm açıklıkla doğum masasına alındım suyumu patlattı doktorum bebeğim pisliğini yapmış hemen ıkınmalara başladık ve 5. Ikınma da kızım dünyaya geldi 😊 saat 06.41 de kucağma aldım mükemmel bir his ve mükemmel bir duygu çok şükür kızımda bi sıkıntı yok 3890 gr ve 53 cm doğdu kızım sütüm az az geliyor ama geliyor çok şükür 😊 annelik mükemmel bi duygu kavuşturana şükürler olsun sormak istediğiniz bişey varsa buyrun 😊 Rabbim herkesi sağlıkla yavrusuna kavustrsun inşaallah 😊
Fatmayavz Reyhankarabiber gözün aydın canim güle güle büyüt bebeğini. Bende 37. Haftamdayim darısı bana artık 😊💜
Nurrrrr Reyhankarabiber Maşallah canım Rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin olmayanlarada versin 😘😘
Cemreemine Reyhankarabiber hayirli olsun canim Allah basindan sizi eksik etmesin uzun omru olsun insaAllah dikisin falan oldumu birde nasil beslendin bebek kilo alsin diye
Hulyaaaaa75 Reyhankarabiber yaa bende dpgurmak istyorum 39+1 oldm canm dun baktilar hic aclmam yok sancimda yok zaten benmde kizim iri bebek canm ya aclmam ya olmazsa diyorm hep bide dun dogumhanede bageyodu biri cok korktm 😞😞
Reyhankarabiber Cemreemine Allah razı olsun canm dikişim oldu 2 tane beslenme de ceviz muz süt kaşar peyniri et balık çok tükettim ve hiç yememden kısmadım sürekli yedim 😁
Reyhankarabiber Hulyaaaaa75 korkma canm elbette çok kolay değil ama inan bana mükemmel bi duygu 😊 İnşaallah kolay bi doğumun olur hem inan bana bi anda oluyor herşey hiç kafana takma son zamanlarının tadını çıkart 😊
Minikdunyam Reyhankarabiber yaaa çok sevindim gözen aydın canım rabbim sağlıklı Sıhatli büyümeyi nasip etsin. Hadi darısı bize ☺️🤲🏻
Reyhankarabiber Minikdunyam Amiiin canm çok sağol inşaallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle darısı sana 😁🤗
pamuk_anne Reyhankarabiber ayy darısı bizee yarın 40 hafta doluyor benim de çok stresliyim hala doguramadim diye. Tam kaçıncı günde oldu doğumunuz 😔
Reyhankarabiber pamuk_anne canm hiç stres yapma 40+4 de geldi hiç bişey yokken geldi hemde belli olmuyor inan ki stres yapma beklemediğin anda başlıyor
erda pamuk_anne seni ve ve @Candy_liz sayfasına haftada bir girip bakıyorum en kısa sürede sizden de güzel doğum hikayeleri gelecek inanıyorum :)
Reyhankarabiber Cemreemine olsun canm kaşar peyniri muz ceviz ağırlık ver yeşil mercimek ye bol bol protein oranı fazla