Merveee_56 Liddle_mom hiçbirine bakma hatta ultrason fotoğrafı atıp yorum bile yaptırma zamanı gelince ogrenırsın 🥲
Pelnztrk Yaa bencede salın gitsin 😂 sağlıklı olsun önemli olan o onun için dua edin her iki cinsiyetinde eminim ayrı güzellikleri vardır :)
Pelnztrk Kızlar bu arada konudan ayrı bişey sorucam, benim başım ağrıyor böyld 4 güne bir fix tutuyor nette baktım korkulacak bi durum yok dedi ama insan rahatsız oluyor haliyle normal şartlarda bile baş ağrısı can sıkıcı , suda içiyorum ama bilemedim
M3007 Liddle_mom ben cok inanırdım böyle seylere kız gözukuyordu benım cin takviminde ama oğlum oluyor 29 haftalık gebeyim
poyrazmom_ Liddle_mom çin takvimi de rus takvimi de kız gösteriyor bakalım doğru çıkarsa yazarım 1 hafta sonra öğrenicez inşallah🤭
G-ozge Liddle_mom tamamen şansmı deyim bılemıyorum ama benım ilk hamileliğimde kız gösterdı kız oldu :) bunda erkek dıyor bakalım ne olacak 🙏çin takvimi baktım
Cellist Benim Çin, Rus, maya hepsi kızdı ama erkek cinsiyetimiz 🤗 yüzde elli elli iştee çok inanmamak lazım 😆
edis22 Liddle_mom benim böyle şeylere inancım yok ama arkadaşımın ısrarıyla bakmıştım ve doğru çıkmıştı bence denk gelmişti sadece 🤷🏼♀️🤭
SeverBurcu Liddle_mom Çin takvimi tuttu Rus tutmadı kan yenileme tutmadı yüzük testi tuttu ramzi teorisi tuttu b
oykualya Liddle_mom benim üçüde tutuyor iki kız bi oğlan oğlana mart ayında sat erkek diyor kızımda ocakta doğmuştu kız diyo zaten diğerinin üzeründen 5 yıl geçti ama onada bakmıştım meraklandığım için ondada kız dı ben inanıyorum yani yaşa bağlı aylarda varmış onu yeni öğrendim mesela 27 28 yaşındayım diyorki erkek bebek ayları ve yaşınız şu şekilde olmalı ve benimkide erkeğe denk geliyor çoğunlukla doğru bence ya
Ecemom_ Liddle_mom Çin Rus kan takvimlerinin hepsi kız gösteriyor. Cinsiyeti belli değil ama ultrasonuna bakan herkes kız dedi hayırlısı olsun henüz 11+5
Semra93 Bence yalan.benim Rus ve Çin takviminde kız görünüyor ama 2. Oğlan yolda.dava acicam onlara 😁
Yagmur3436 Benim iki kizim var ikisinde tuttu 3. Hamileyim hatta 2. Kizimi dusunurken o ay kiz gosteriyordu rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin dedim ve kizimin oldugunu ogrendim bna dogru cikartmisti