zlemceylan Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra erken gebelik testinde pozitif gördünüz ? Belirtileriniz en erken ne zaman başladı ve nelerdi ?
Aylaa123 zlemceylan en doğru sonuç için adet geçikmeniz daha doğru hiç belirti yasamayada bilirsiniz . Adetimin 3. Günğ yaptığımda negatifti test 5. Günü pozitif oldu ve gebeliğe dair bir belirtimde yoktu geç döllenme felande değil bu arada
cansu_dgn zlemceylan en erken 12 gün sonra testte çıkar diyolar kuzum bende dayanabilirsem 12 gün bekleyeceğim bugün benimde yumurtlamam oldu ❤️
newmommmyy2 zlemceylan benimki planlı olduğu için adetime 5 gün kala yaptım erken testte açıkca çıktı kan verdiğimde değerim 138di en erken belirtimde göğüslerimde ağrıydı
zlemceylan cansu_dgn bazı yerlerde de 10. Gün falan testte gördğm falan yazıyordu ayy hadi hayırlısıyla bu sefer ikimizde güzel haberleri alırız 🥰
zlemceylan 100924 anladım ya belirti olarak akıntım arttı diye burada çok okudum o yüzden sormak istedim 😅🥰
Busetacir Gün yaptım. Birkaö gün önce sivilcelenmeye başladım ve göğüslerim çok hassaslaşmıştı. Sivilceden biraz şüphelendim çünkü normalde olmazdı. 11+2yim hala sivilceleniyorum ergenlikte bile olmamıştı😂
Smyrmz zlemceylan vala hiç belirti görmedim adetim 3 gün geçti adet olacakmışım gibi ağrım vardı pelvik kısmımı hafif hafif ovuyordum meğer bebemmiş🤲🏻 7. Haftaya kadar belirtim yoktu
zlemceylan Smyrmz aaa maşallah 🥰🥰 benim de 5 gün oldu değerlendireli sadece kasıklarımda yumurtlama zamanı ağrı gibi olur ya öyle bir şey var sanki yormak istemiyorum da aslında
Busetacir zlemceylan hayır henüz cinsek organları dış kısımda yeni oluşuyor😊 Nasipse 1 ay sonra öğreniriz🙏🏼🥰 Allah sizlere de nasip etsin. Sivilce meselesi de hormonlarımızın değişmesi sonucu oluyormuş. Herkeste aynı belirti olmaz tabii ama bende bu şekilde fark edildi😊
zlemceylan Busetacir evet olsun bunlar geçici şeyler 🥰 Rabbim sağlıklı gelmeyi nasip etsin de ne cinsiyeti doğduğu hiç önemli değil ❤️ Amin canım inşallah nasip eder hayırlısıyla 🙏🏼 bizde çok istiyoruz
Busetacir zlemceylan çok teşekkür ederim, ben de hiç önemsemiyorum cinsiyeti ne olursa fark etmez sağlıkla gelsin😊 Allah size de nasip etsin 🙏🏼