GozdeKB Kızlar bugün 16 haftalık olduk karnınız çıkmaya başladı mı acaba ne zaman hissetmeye başlarız nasıl gidiyor hamilelik 😊
Papatya68 Merhaba. Benımde 16+4 henüz bende hissetmiyorum üçüncü hamileliğim. Bugünde kasıklarım ve belimde çok ağrı var iki tane de çocuk olunca dinlenme olmuyor ev okul derken malesef hamile olduğumu bile unutuyorum bazen 🤦♀️
GozdeKB Papatya68 benimde üçüncü hamileliğim bir kızım var geçen sene düşüğüm oldu çok şükür bu iyi gidiyor sanki geçen hafta hissettim gibi ama emin olamadım cinsiyetiniz belli mi 🥰
Papatya68 GozdeKB maşallah 🥰 Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲belli değil henüz, 20 haftalıkken çağıracaklar sonraki ulturasyona o zaman söyler doktor sanırım. 2 oğlum var umarım bir de kızım olur 🤲🤲
GulsenUlu Ben de 16+3um 💙🙋🏻♀️ henuz hareket fark etmedim, ilk hamileligim. Benim karnim cok hizli cikti, dolapta iyi ki elbiselerim var 🙈 yoksa giyecek bulamayacaktim.
Dfnsyn GozdeKB merhabalar ben de 16+3 üm 2 gün önce hareket hissettim ilk gebeliğim ama iki gündür bir şey hissetmiyorum 🙏🏻 karnım çıkmadı gibi zayıf gebe kaldım
GulsenUlu GozdeKB aslinda normal kilodayim, 55le hamile kaldim, hala ayni kilodayim. Ama sadece gobek var 🤣
GozdeKB Dfnsyn ilk gebeliğe göre baya erken hissetmişsiniz 🧿ben ilkinde 18-19 haftalıkken hissetmiştim ve kızım oldu bide genelde erkek bebek erken hissedilir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😃
GozdeKB Papatya68 amin cümlemize nasip olsun insallah 🙏🏻 rabbim gönlünüze göre versin benimde henüz belli değil 13 haftalıkken kıza benziyor gibi demişti 2 hafta sonra gidicem bakalım 😊