Rojin__321 sorybaby kova Sakık deyil kardeşim kova akış ve çok inatlar o inatlari varya insanı bezdiriyor
eminegizem Kız yay candır biz çok ponçiğiz patavatsız değiliz doğruları söylüyoruz içimizde saklayamama huyumuz var ortamda kendimizi enerjimizle belli ederiz 😜
sorybaby eminegizem herkes ayni değildir eminim çok tatlisinizdir 😻♥️ fakat ben cevremdekileri gördükçe sinir oluyorum bu burca ya siz üstünüze alinmayin😅
Hatice_11 eminegizem bende yay’ım evet ya gezmeye bayılırım mesela eşimde tam tersi sever ama benim kadr değil 😂 ve hiç rahatima düşkün olamadım abla olduğumdan mi bilmiyorum çok takıntılı yım önem verdiğim herşeyde 🌸 burcumu çok seviyorum 🤗
Betul_ela0 eminegizem kızım terazi ve babasıda terazi insan satmada üstlerine yok onlarda pratik zekalılardır ve insanları kendilerine çekmede bi numaradır eğlenmesini bilirler ortama girdiklerinde dikkat çekerler gerektiğinde çok merhametli gerektiğinde psikopat olabiliyorlar gereksiz konuşmaları da çok vardır ve biraz fazla konuşurlar
surprizbebe Gerçekten saçmalıyorsunuz. İnanamıyorum size. Burcu farklı olsun diye sezaryeni erkene çekmek nedir! Anne karnında 1 gün bile ne kadar değerli oysa ki… Yapmayın kızlar
Kardelen92 sorybaby burctan daha onemli bisey var o da yukselen burcu malesef baska burc olup yukseleni yay olma ihtimalide var ve yukselen burc neyse onun ozelliklerini daha belirgin bir sekilde tasiyo ayrica yay burclari cok ozgur fikirli oluyorlar ayaklari saglam basan guclu karakterleri oluyo yay kadini biraz dikbasli oluyor ama yeniliklere acik ne istedigini kesin bilende bir burc o yuzden her burcun bir iyi bir kotu yani var . Akrep burcu olup hic bir ozelligini tasimaya bilir yukseleni etkili
numix Ben de yay olmasını istiyorum ama akrep olacak 😂 tahmini doğum 22 kasım diyor ama sezeryan olursam kasımın ikinci haftası olur o da akrep oluyor 🙈
huysuz__ sorybaby 😂benim riskli gebelikti, son kontrole girip doğuma geçecektim, kendi perinatoloğuma randevu alırsam başak oluyodu, başka perinatoloğa 2 gün erken randevu aldım ucu ucuna Aslan oldu 21 ağustos 😅
Cansu-2600 sorybaby Kova burcu olmasini neden istemiyorsun? Benimde oğlum ya terazi yada akrep burcu olacak tam dönme aşamasında dogumu sanırım gerçi normal bekliyoruz 23 ekimde 40 hafta doluyor 😁
daimagulumse- sorybaby benimde 18 ekim 38. haftama denk geliyor tam ve 23 ekime kalırda akrep olur diye korkuyorum. bi kaç güne gün verecek doktorum 38+0 kolay kabul edilebiliyorsa haber ederim size de😁
Daisyy000 sorybaby Ahahahaha bende sezaryen günü almaya gittiğimizde ‘Hocam ne olur 2 gün sonra yapalım ikizler olmasını istemiyorum demiştim.Sagolsun kabul etti devlet hastanesi olmasına rağmen
Zeynep9120 sorybaby aman diyim kızım akrep inatcı huysuz kıskanç dikbaşlı dediğim dedik smdiden ergenler gibi 3 yasnda ergen resmen :) ben aslan kızım akrep gene hamileym oda koç olacak Allah eşime sabır versn 😂
Susamliseker Valla canım akrep kızını bilmem ama akrep erkeğinden bir yer bulsamda alıp başımı gitsem diyorum bazen oğlum akrep yemek seçer her yemeği yemez kimseyi dinlemez kendi bildiğini okur daha gak demeden sinirlenir içine kapanık gizemli bir türlü çözemiyorum değişik değişik fikirler derdini anlatmaz icinde yaşar assiri duygusal ama asla dışarı vurmaz zor yani akrep burclari kız kardeşimde akrep o dahada beter
AdaEcem sorybaby kızım 20 Kasım doğumlu, üçüncü bebeği planlıyorum eşim diyor Kasım doğumlu olmasın 🤣 bende Kasım doğumluyum. Zor ve inancıyz😭
gizemm0688 sorybaby ben astrologum ve doğum zamanı belirlemeyi bizler asla onaylamayız. Hepimizin bir tekamül süreci var. Bebek gelmek istediği zaman gelecektir. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın🙏