Birbebekk Meliss00 ister buz küpü ister buz dolu şu şişesi ne şekilde.olursa.koyun süt bezesi felanda kalmıyor sonrasan çok iyi geliyor
Meliss00 ZA06 Teşekkür ederim bebeğim hastaydı doğmadan önce ultrason bulgularından yola çıkarak ölme ihtimalinin olduğunu söylediler ama Allahtandır diyerek aldırmayı kabul etmedim mucize olur diye bekledik maalesef 3 gün kalabildi mucizem
Smh22 Meliss00 merhaba sizinle ense kalınlığı için konuşmuştuk şuan yazınızı görünce inanın çok üzüldüm
Meliss00 Smh22 Merhaba hatırladım sizi teşekkür ederim. O zamanda söylemiştim Allahtan gelene yapacak birşey yok bekledik ve olması gereken buymuş zamanı bu kadarmış umarım sen kızını sağlıkla kucağına alırsın
anneolmayolunda59 Meliss00 başınız sağolsun çok üzüldüm rabbim sana sabırlar versin en kısa zamanda tekrar evlat nasip etsin sana 🙏🌸
gzm_42 Meliss00 başınız sağolsun 😞 neden vefat etti canım kaç haftalık doğdu bebeğiniz Rabbim bol sabır versin size
Meliss00 gzm_42 Teşekkür ederim 36 haftalık doğdu ama gelişim geriliği vardı 28 haftayla uyumluydu hamilelik sürecim sıkıntılıydı çok doktor aldır dedi ama kıyamamıştım
DENIZ_55 Meliss00 basın sagolsun canım bende 5 gün sonra kaybettim beni cenazesini alırken oradaki hemşire acil kadın doğuma git dedi sonra defnettikten sonra kadin doguma gittim o bana bi ilac verdi onu içtim hemen 1 veya 2 güne gitti sütüm rabbim sabrımızı arttırsın inşallah
Cosimaniehaus Meliss00 jel buzlar oluyor ya ondan koyuyordu. Bir de eczanelerde olan buz kalıplarından koyuyordu.
gzm_42 Meliss00 Rabbim acını dindirsin canım Rabbim tekrardan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin seni cennette bekliyor annesi sen bol dua et 🤲❤️
Queen3524 Meliss00 Başınız sağolsun çok üzgünüm.. Hangi kromozomda belirsizlik vardı acaba bende ense kalınlığı için amniyosentez olacağım. Rabbim en kısa sürede kucağınızı doldurmayı nasip etsin 🌸
Meliss00 Queen3524 Teşekkür ederim şuan hiç aklımda değil maalesef yardımcı olamıyorum sen neden amniyosentez yaptıracaksın peki