ucbebe_annesi34 Anursz özel de bana kıza benziyor net değil dedi doktor. Devlet hastanesinde 13+5 de muayene oldum erkek dedi pipisini gösterdi değişir mi bilmiyorum artık başına böyle gelen var mı
Ndaaa41 Anursz Doktorumuz bize 13+0 da. Erkeğe de benziyor kızada benziyor ama bu hafta erkek diyelim dedi. Bilemedim acaba oyun mu oynuyor bizle 😂 bu haftal Fetal DNA yaptıracağım inşallah orda net çıkar hayırlısını sağlıklısını versin rabbim herkese
Ndaaa41 Princess_momm bize 12.000 Tl olduğu söylendi ama firmaya göre değişiklik oluyordur büyük ihtimalle😇
Yurmet Gizem1992 12 haftalıktı ama dr yanılma payı olabilir daha cok küçük dedi bende ondan aldırış etmemiştim 16 haftalıkken gittim kız dedi kıza benzıo ama yanılma payı azıcık var dedi büyük ihtimalle kız dedi 19 haftalıkken gittim kesin kız dedi☺️
Yurmet snybzkrt 12 haftalıkken erkek demişti ama yanılma payı cok yüksek daha çok küçük dedi bende aldırış etmedim ondan 16 haftalık kız dedi kıza benziyor dedi azıcıkta yanılma payı var dedi 19 haftalık gittim kesin kız dedi☺️değişir mi bilmiyorum artık😀
sevvaltpr Gizem1992 bize de bugün erkek olabilir hafif bi çıkıntı var dedi ama değişir Mi acaba bilemedim 😅 12+1
babyiscoming_ Anursz 16 haftalıkken kesin erkek denildi bir daha gitmedim 18+5 iz şuan 20 de detaylı gireceğim umarım değişmez🥰