Htccndn eşim kendi isi genelde görüşmeye gider yada arkadaşın yanına bi işi olur ona yada arabayin sorunu olursa onu yaptırır bende evdeyim gün içinde temizlik fazla yapamıyorum bu aralar ağrım sancim oluyordu rutin yüzeysel yapıyorum yemek felan işte ama çok bunalır sıkılırsam eşime diyorum ben bugün çarşıya gitmek istiyorum sıkıldım evden az gezecem dedim oda tmm hazırlan bırakırım ben dedi gittim gezdim tozdur sonra aradı beraber eve geldik eslerimizin işleri yoğun olduğu için biraz anlayışlı olmalıyız mesela eşim bugün gitti iş için köyden iş aldı onu yapacak ama hiç içine sinmedi aklım sende kalacak dikkat et kendine felan dedi bende tmm evdeyim zaten dedik olsun dikkat et kendine dedi ne zaman gelir tekrar bilmiyorum ben 10 güne gelmez diye düşünüyorum bilmiyorum aramız nerdeyse 1 veya 1bucjk saat git gel yapsa aldığı para benzine gider orda annesi felan var orda kalacak ben rahat etmediğim için gitmek istemedim oda ısrar etmez beraber gidelim bile demedi çünkü ben rahat etmem.bebegiminde rahat etmesi onu biliyor çöl şükür ısrar etmedi ama sabah gidip akşam gelmes8 daha iyi özleyeceğim😥 onla yemek yemeği felan ama yapacak bisey yok sabretmemiz lazım