Elif-ada- cansu_dgn Sanmıyorum artık ümidim kalmadı yumurtlama olabilir belki normalde adet yakın çok silik çıkardı
hulya98 Elif-ada- canım ben ilk gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrendim ilk, resmen böyle koyu koyu çizgileri çıkıyordu elimde gebelik testi yoktu sonra gittim aldım hamileymişim 🤣 bi test yap lütfen
cansu_dgn Elif-ada- kesin çıkar eğer hamileysen canım en az 12 günde zaten hemen belli oluyor sen bir test yap yoksa da hayırlısı ama varsa çıkar hadi yapp ❤️
Foreverr Kızlar bişey sormak istiyorum ben çoklu ovilasyon almıştım ama tarifi geçmiş 18.09 2023 dü bi denedim böyle oldu bozulmuşmudur yada bozuk olsa çıkmazmıyıdı 🤔
Elif-ada- hulya98 Cnm dün yaptım olsaydı cikmazmiydi hiç umutlanmak istemiyorum elimde gebelik testi yok kargoda yarın gelir büyük ihtimal yumurtlama olabilirmi
hulya98 Elif-ada- dün yaptıysan negatif geldiyse büyük ihtimalle tekrardan yumurtluyorsun canım ya da geç döllenme ya da pcos vs olabilir mi? Dicem pco da böyle koyu çıkmaz
Kubraylvc cansu_dgn oooo işte bu süper kuzum birliktelikten sonra ayağını yatağın başlığına uzat havada kalsın ayağın doktorum önermişti bana hamile kaldığım ay ilk defa uygulamıştım 🫣
cansu_dgn Kubraylvc bugün denerim kuzum çok teşekkür ederim inşallah bende hamiş olurum artıkkkk ❤️❤️ dua edin bana
zlemceylan cansu_dgn ayyy güzelim tebrik ederimm valla çok sevindim piki ve catlamayı değerlendirin bakalım hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin 🥰❤️
Elif-ada- hulya98 pcos yok cnm yumurtlamaysa hayatımda ilk olucak birde sıvı alımına dikkat etmedim çay şu içtim aklıma geldi yaptım acaba koyu çıkmasının sebebi bu olabilirmi
hulya98 Elif-ada- hayır canım alakası bile yok bence ben de ovülasyon testi vs çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla asıl böyle içince koyu çıkmaması lazım ya gebesin ya da yumurtluyorsun kan versen anlaşılır aslında, Elif-ada-