132025 Merhaba kızlar 3. Gebeliğim ama suni ile doğurdum diğer ikisinide hiç bir belirtin yoktu biraz önce nişanım geldi 37+6 haftalık şuan ne kadar sonra sancınız veya suyunuz geldi merak ediyorum
Semakantar 132025 38+2 de gece 1 buçukta hafif sanciyla geldi nışan 15 dakkada bir sanciyla beraber lekelenme olarak geliyordu sabah 6 da hastaneye gittim öglen 2 de de dogum gerceklesti ama suyum gelmedi benim suyumu doguma girmeden 1 saat once falan ebe patlatmisti
Damlanurkrdg 132025 38+6 yım şuan cuma günü sabah geldi nişanım kahve rengi leke şeklinde hala belirti yok
-Kubooo28 132025 40+4 te nişanım geldi gece 11 gibi sonra sancım başladı 10 dakikada bir düzenliydi hastaneye gittik 41 saat suni sancıyla kıvrandım Allah biliyo 41 saat sonra suyumu patlattılar doğum yaptım
meryemefem 132025 benim sabah 7de gelmişti nişanım ertesi gün 6.30 doğurdum suyum gelmedi sadece nişan gelmişti ve sancılarım vardı 39+4te
132025 Nbgl genelde kanlı veya pembe falan geldiğini okuyorum herkesin sizinde öyle miydi benimki şeffaftı jöle gibiydi yoğundu baya
Malajin17 -Kubooo28 şaka gibi ben sırf onları yaşamamak için imza atıp çıktım gelecekse evde gelsin diye
-Kubooo28 132025 sormayın ama her anına değdi rabbim herkese su gibi doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼
Malajin17 Benim 4 gün önce geldi ertesi gün hastaneye gittik Nst sancı çıktı yatış verdiler hiç açılma yoktu Bende imza atıp çıktım o kadar elleme olayını göze alamazdım. Düzensiz sancım var bazen ara arda bazen de hiç yok. Bekliyoruz bakalım