Mrvsmt2502 Brconr gayet güzel artmış merak etmeyin en az %60 arması yeterli siznkidaha da fazla artmış
Ark Brconr nerede yaptiriyorsunuz kan almayı bende takip edeceğim ama saglik ocaginda 2-3 günde cokiyor özelde 700tl nir kan
1anonim Brconr 2 günde bir 2 katı olması gerekirken sizin 4-5 günde bir falan 2 katı olmuş sağlık ocağında değilde özelde mi takip etseydiniz keşke
Sinemce1 Pek düzenli artmamış gibi ama bu kadar aralıklarla vermeniz doğru değil 48 saat arayla vermeniz gerekiyor bir de niye yadırgayalım ki
Brconr Sinemce1 evet aralarında zaman var bende hesaplayamadım. Burda bu konu ile ilgili çok soru sordum of yeter artık diyen olmasından çekindim :)
Sinemce1 Brconr insan merak ediyor tabi ama millet burada neler soruyor neler 😅 bir de son 2 günün artışı olması gerektiği gibi görünüyor
Mrvsmt2502 Brconr 26 sında en az değerle artış gösterseydi 503 olmalıydı sizinki %60 tan bile fazla artmış 900 küsür olmuş 2 güne bir tek tek hesapladım
Aslaninannesi_ Brconr hayır ben iki günde bir tek tek hesapladım artışın çok güzel sıkıntı yok yakında keseni bile görürsün
Brconr 1anonim yaa gerçekten mi 😢aslında ilk haberim olmadan gitmiştim acile orda çıkınca sağlık ocağında takip ettir demişlerdi ondan gittim oraya
1anonim Brconr yani normalde özelde takip ediliyor aynı hastane aynı saat olması gerekiyor daha iyi sonuç veriyor siz en iyisi bi dokgora görünün orda takip ettirin yada o size en iyi bilgiyi verir sağlık ocağı tahlilleri çok doğru değil