Pamiramsi İlk idrar değil yaklaşık 1 litre su içtim sabahtan beri ve kaset testim pozitif yani silikte olsa var İğne etkisi de olabilir bilemiyorum yani ama 😅 inşallah bebektir. Öyle merakımdan yaptım bu arada canım sıkıldığı için. Sizce de pozitif mi ? ![](
Teslimenursevil Pamiramsi benim 7-8. Günlerdeki testim gibi yanılma payı var o yüzden beklemek en iyisi şuan aynı durumdayız tabi benimki bugün negatife döndü hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah güzel haberlerle geliriz 12. Gün kan vermeyi düşünüyorum ben sende ver istersen en net kan sonucu çünkü testteler umut oluyo bize ama sonrası yıkım oluyor
koza08 Pamiramsi çatlatma iğnesinin etkisi 14 güne kadar sürebiliyor. Doktorlar genelde o günden sonra kan vermenizi ister. Önceki günler yanıltabilir. Ben 10.günden itibaren başlamıştım test yapmaya çok belirgin çizgi çıkıyordu ama gün geçtikçe silikleşti ve kanım negatif çıktı. İnşallah güzel haberler alırsınız ama üzülmemek adına beklemenizi tavsiye ederim. 🌸
Cihangir09 Pamiramsi bu testte var gözüküyor ama iğne etkisi de olabilir tabi 🥲 nedense içimden hamilesiniz gibi geçti. 12. Gün tekrar bir deneyin iğnenin etkisi geçmiş oluyor inşallah vardır 🥰
Pamiramsi Teslimenursevil 12. Gününüz ne zaman oluyor sizin? Benim yarın iğne gününü saymarak 11. Günüm olcak sabah sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum. Bide sizin yaptığınız testler kaset test mi erken test mi ikisinin hah ölçüm seviyeleri farklı oluyor
Teslimenursevil Pamiramsi yarın kan verebilirsin aslında kuzum sen benim iğne gününü sayarak 9. Günüm bugün çarşamba günüde 12. Günüm oluyor yaptığım testler kaset kuzum
Pamiramsi Teslimenursevil Bak 15 dk sonraki hali bu gittikçe koyulaşıyor Yarın sabah kan vercem sağlık ocağında 🤩 ![](
Alwayshope Pamiramsi bence erken vermeyin çatlatma iğnesinin vücutta atılması için 12-14 gün gerekiyo alacağınız sonuç iğne etkisi o yüzden iğneyi yaptırdıktan sonra 14. Günde test yapın kesin sonuç almış olursunuz yarın verdiğiniz kanda değeriniz 5-10 falan çakabilir o da iğne etkisinden
Teslimenursevil Pamiramsi ay kuzum sende var sanki ya çünkü böyle belirgin 11.günün oluyo bende olmazdı yani
Pamiramsi Alwayshope yaaa ama prospektüsünde iğne etisi 10 gün sürer yazıyordu bide kaset testin hassasiyeti daha fazla olmuyor mu 50 ve üzerini saptıyor diye biliyordum ben kaset testi 🙁 üzüldüm şimdi
Pamiramsi Teslimenursevil bence de olabilir ya sizin postlarınıza baktım 5. Gününüzde böyle çıkmış sizinki hatta benimki biraz daha belirgin duruyor bence daha pembemsi yani inşallah bebektendir ya
Teslimenursevil Pamiramsi 50 değil kuzum benim ilk çatlatmada iğne günü dahil 13.günde seninki gibi çıktı sabah kan verdim 30du değerim
Burcin35- Bende çatlatma iğnesi sonrası 10. Gün test yapmıştım duramayıp sonra ki 5-6 gün de yaptım 15. Gün test verdim hcg değerim de çıktı şuan 21. Haftalığınız rabbim isteyen herkese nasip etsin sizdede var gibi biraz daha bekleyin yinede
koza08 Pamiramsi fotoğrafta çok net değil normalde net gözüküyor baya. Sadece bu fotoğrafı bulabildim. Bunlar çatlatma iğnesinin 10 ve 11. Gününde yaptığım testlerdi. Kan negatifti.
PinkyJelly 14.gün kaset testte bariz pozitifi görüp 15.gün negatife döndü benim. Sabırla bekleyin kan vermek için testte koyulaşmayı izleyin koyulaşınca kan verirsiniz🙏🏻🙏🏻