Akcasedanur Merhaba hanımlar baya geç oldu fakat anca vakit buldum ben hamileyken bu forumda hep doğum hikayelerini okurdum merak ederdim acaba nasıl bi duygu diye ilk gebeliğimdi 37 haftadan sonra acaba ne zaman gelcek diye beklemekten cok yorulmuştum her hafta kontrole gidiyodum fakat hiç sancım cıkmıyodu yani bebişin daha gelmeye niyeti yoktu 🤣 neyse 19 kasım günü akşam hafif sancılarım başladı ve gecesinde rahat uyku uyuyamamıştım 20 kasımda yani bir gün sonrasında zaten kontrolüm var diye geceden gitmek istemedim neyse sabah duşumu aldım ve hazırlanıp gittik nst de 15 dk bir sancım göründü fakat cok şiddetli değildi bu arada 39+5 olmuştuk doktorum günümün doldugunu ve benim yatış yapmam gerektiğini söyledi aynı gün ilk defa catı muayenesi oldum catım müsaitti ama acılmam hiç yoktu 😒 bu beni aşırı tedirgin etti ve yatışım yapıldı lavman yaptılar birşey yememem gerektiğini söylediler ve vajinaya fitil koydular rahim ağzının yumuşaması için 8 saat kaldı vajinamda ama hala tık yoktu rahim ağzında 😞 doktor akşamüstü poliklinik çıkışı benim yanıma geldi ve acılmama baktı sıfır acılma dedi yarın sabaha kadar acılman olmazsa suni sancı vericez dedi ben dua ettim hep allahım nolur normal doğum yapayım diye neyse sabah doktorum yine geldi açılma yok dedi su sancıyı taktılar yarım saat sonra başladı sancılarım ve suan en önemli kısmını yazıyorum aslında o kadar da korkulacak bir sancı değilmiş bunu abartanlar varmış gerçekten tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama benim canım cok narindir ama o acıya dayandım hiç bagırıp çağırmadan nefes alıp vererek sancılarımın gecmesini bekledim serumu taktıktan 4 saat sonra ebeler geldi acılmama baktılar hala acılma yoktu 4 saat gecti bu sefer doktor geldi ama benim sancılarım bayagı şiddetlendi artık aglıyodum yorulmuştum su bile içememiştim actım bu yüzden insan dayanamıyo zaten neyse doktor bey cok yorgun gördüm seni dedi morarmıştım kan sekerim düştü beni sezeryana alın nolur bayılcam dedim karıncalandı bütün vücudum ama tamamen aclık ve susuzluktan biraz daha bekleyelim dedi doktor ve ikinci serumu taktılar asırı zorlandım birde nezleydim nefes almakta güçlük cekiyodum agızdan nefes aldıkca boğazım kuruyodu ve su içemiyodum eşime dedim nolur doktora söyle beni sezeryana alsın diye neyse doktorum geldi beni sezeryana hazırladılar ama nasıl aglıyorum hala açılmam yok sezeryan oluyorum diye çünkü sezeryandan korkuyordum ☺️ 21kasım saat 15:40 ta spinal sezeryan oldum ve o ses allahım o sesi en sonunda duydum başladım ağlamaya sonra bana gösterdiler koklattılar o koku aman allahım o koku hala burnumda o kadar güzel o kadar bambaşka bir duyku ki size anlatamam meleğim şimdi yanımda uyuyo her cümleyi yazışımda onu koklayıp öpüp şükrettim benimde doğum hikayem bu hanımlar baya uzun oldu hakkınızı helal edin 😘 allah kimseyi evladıyla sınamasın rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲 sizlerde bi avazda alırsınız kucagınıza inşallah 🤲🥰