Elossgum aynısı benimde başıma geldi . Planli istedik bizde ama her seferinde tamam bu sefer olsun kesin , ay soyle durayım tutsun bebek , çok efendim soyle diye diye lafayi yemiştim. Eşimde her 15 günde 1 test yaptın mı xiye diye kafamı yedi sagolsun. Yok niye olmuyor , yok bilmem ne psikolojim bozuldu. Çünkü afedersiniz her ilişkide o mantıkta hareket etiği için insan dengesi şaşıyor. Bi kac Ay geçti biz tabi doktora gorunduk eşimle herşey normal testler vs.. Normalde eher adet öncesi kahverengi lekelenmem olur , sonra adet olurum ben. Bu sefer bunu “ a aa bu sefer rengi değişik kesin üstüne görüyorum ” vs demeye başladım kendi kendime bayağı psikolojim bozuldu . En sonunda da artık yeter dedim kendi kendime olacağı varsa olur Rabbım nasip edecekse eder , etmezse de basim gözüm üstüne diyerek dusunmeyi bıraktım. Abartısız söylüyorum kac tane test yaptığımı bilmiyorum. düşünmeyi bıraktığım zamandakj Ay yapmadim test , adetim gecikti yine yapmadim , lekelenmem olması yine yapmadim. Testte pozitif göremem diye.. Sabrettim 5 günün sonunda direkt kan tahlili verdim ve değerimi 7bin kusurlerde gordum. Kafanizda bitirin düşünmeyin kesinlikle , psikolojisini dibine kadar yaşadım çünkü ben. Uzun oldu k.bakmayin yazınızı görünce aynı şeyleri tekrar yaşadım sanki sizinle . Suan minik kızım 4 aylık oldu bile , yanibasimda uyuyor. Sizden de güzel haberler alırız inşallah 🙏🌼