Merhaba kızlar ben elendimm oğluşuma kavuştum darısı sizee💙👼🏻
40+6’ya kadar açılmam olmadı,nişanım gelmedi,suyum gelmedi,sancım yoktu. Aslında sancım nstde vardı ama ben hissetmedim hiç.
Perşembeyi cumaya bağlayan gece 12’de yatışım yapıldı. Doktorum propess fitil ile rahim ağzını açmayı deneyelim dedi 1de fitil koyuldu ama herhangi bir açılma olmadı sabah saat 9da sadece yarım cm gibi bir açılma olmuştu. Fitilden kaynaklı daha sonrasından kendi sancılarım başladı öğlen 12ye kadar kendi sancılarımla boğuştum belki açılma olur diye yine olmadı 😅 doktorumla 2 saatte suni deneyelim diye konuştuk ama sonrasında doktorum yerimizde saydığımızı suniden de sonuç alamama durumu olduğunu anlattı. Eğer istersem sezeryane geçebileceğimizi söyledi. Ki ben deli gibi normal doğurmak isteyen,sezeryan denince aklı çıkan biriydim ama yinede kabul ettim. 12.30da ameliyathaneye girdim 12.51de oğlum kollarımdaydı.
Sezeryan sırasında oğlumun kakasını çoktan yaptığını gördük. 1 saat daha geç kalsak işler sarpa saracaktı. İyi ki sezeryan olmayı kabul etmişim. Ve asla korktuğum gibi olmadı. Şuan 2 gün oldu ve ben ciddi manada kendimi toparladım. Oğlumla rahatlıkla ilgilenebiliyorum. Allah herkese su gibi sağlıklı doğumlar nasip etsin. 💙