Nergizos Balbebek012 ay evet inşaallah. Belki haftaya gidince söyler Dr bana 12 olmuş olacak ama belli de olmaz🥰
Balbebek012 Nergizos ben iki bebeğimi de 12 de öğrendim eğer özele gidiyorsan cihaz iyiyse kesin söyler 🫶
Nergizos Balbebek012 haftaya gideceğim devlet hastanesindeki Dr canimm. Bir oraya bir özele gidiyorum 😂🤭
Nergizos Balbebek012 arada bir devlete de takipli olmak lazım. Allah korusun acil bir durum olduğunda ilk gidilecek yer devlet
Balbebek012 Nergizos kesinlikle öyle devlet evimin karşısında aramız 5 dk doğumu orda düşünmüyporum ama acil bir durumda giderim diye düşündüm
burcuyilmazzz38 Balbebek012 2 haftadır hiçbir şey yiyemiyorum ve halsizlikten kafam bile kaldıramıyorum sürekli uyku hali 8+1
Balbebek012 burcuyilmazzz38 o haftada ben de öyleydim umarım geçer başka bebeğin yoksa bol bol uyu emin ol zamanla geçiyor 🫶
Dygnyrt Merhaba kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz acaba ben 6+6 da duyamadım Salı günü tekrar kontrolüm var :/
Balbebek012 Dygnyrt ben keseyi de kalp atışı da görmek için 7.haftada gittim bu gidişinde kalp atışını duyarsın merak etme 🫶
Ssaree Balbebek012 merhaba neredeyse aynı günümüz bende baştan beri iştahsızlık ve sabah hafif bulantım var ama çok şükür yiyebiliyorum ve çıkarmıykrum. Yinede kilo verdim tabii. Birşey sormak istiyorum göbeğiniz belli oldu mu benimki çıktı resmen ikinci gebeliğin bu arada
Balbebek012 Ssaree benim 3.gebeliğim karnım hep düzdü şu an hala düz iki gebeliği m’de de 7.aydan sonra hafif çıkıyor benim iç karnım genişmiş 🥰 bulantıdan kurtuldum çok şükür ama ağzımda pas tadı var iki gündür ayva da çözümü buldum tavsiye ederim 🫶
Anonimanonim En başından beri ne kusma ne halsizlik yaşadım🧿🙏🏻 11+2 iz şuan huzursuz bacak sendromundan baska bir problem yok☺️ bu sendromda aşırı rahatsız edici ama!🙄
Ssaree Balbebek012 bende de var o tat bende sakız çiğniyoruz geri acıkıyorum 😂 bu halimize de şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤
Minikfasulyem_1 Balbebek012 12+5 ten selamlar mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı zaten akşamları genlde bulantı oluyordu ama o ağzımdaki acı tat halen devam ediyor ve midemi bulandıran bazen o tat oluyor onunda geçmesi dileğiyleee 🤣
Balbebek012 Minikfasulyem_1 ay inşallah cinsiyetin belli oldu mu senin 🩷 ayva tavsiye ederim birkaç gündür ayva bana çok iyi geliyor ağzımdaki o kötü tada