Seyma63_ Kızlar geçen ay ilk gebeliğimdi kimyasala döndü kimyasal gebelik geçirdim. Adetim düzenlidir 28 günde bir hiç şaşmaz. Bat 27 eylül ama daha olmadım test yapıyorum negatif. Benim gibi başına gelen var mı acaba??
ertonunannesi23 Seyma63_ temmuzun sonunda kimyasal gebelik geçirdim . Adet günüm 26 Ağustostu 4 gün geçmesini bekledim 30 Ağustosta test yaptım pozitif gördüm. Benimde hiç şaşmaz 28 günde bir olurum .Belki geç döllenme oldu bekleyin birkaç gün daha 😍
elif987 Seyma63_ aynı şeyleri yaşıyoruz resmen 😀bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim benimde normalde düzenlidir adetim 28 günde bir olurum. ve bende 27 sinde olmam gerekirken hala olmadım test yaptım benimde negatif
Ada25052025 Seyma63_ ertonunannesi23 Ebrulis elif987 Seyma63_ igvescarim Kimyasal gebelik sonrası 1 adet görmeyi beklediniz mi kızlar? Benim doktorum 1 adet görmeden sonra deneyebilirsin dedi. Bu arada kendi düştü kürtaj olmadım ilaç kullanmadım
igvescarim Kızlar kimyasaldan sonra doktor kontrolüne gittiniz mi hiç bende geçirdim bu hafta daha bugün bitti doktora gittiniz mi sadece kan mı verdiniz acilde
ertonunannesi23 Ada25052025 doktorum bana böyle bir şey söylemedi folik asit verdi deneyebilirsin dedi hiç adet olmadan hamile kaldim
Poyraz20_ Seyma63_ illa gecikir benimkide 28 güne bir bnde geçen ay kimyasal geçirdim bu ay 30 günü adet oldum
ertonunannesi23 Seyma63_ ayy negatif çıkıp bugün mu pozitif çıktı,🥲 demiştim size bekleyin diye tebrik ederim hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Seyma63_ ertonunannesi23 teşekkür ederim canım 🥰gecikmenin 3.Günü pozitif çıktı tam 1 hafta olsun kan vercem