Srp53 Minikfasulyem_1 zaten herkesin erkek oluyor valla ne iş anlamadım. Kıza hamile olanlar azınlıkta resmen kimi duysam erkek. Birileri genetikle oynadı ve kadınları yok edecek sanırım 😀
Mavera316 lilyum_ aaaa hiç de duymamıştım benim de sabah değil akşam bulanıyor çok 😀 daha belli değil cinsiyetimiz
Minikfasulyem_1 lilyum_ aaa hiç duymadım bunu doktor erkeğe yakın dedi bana tam belli değil ekim sonu gidicem net öğrenirim artık 😂
lilyum_ Mavera316 canım çok bilmiyorum ama eskiler sabah bulantısı varsa kız akşam bulantı varsa erkek diyorlar. Bakalım senin de erkek olabilir. Öğrenince yaz mutlaka tezi onaylayalım😅
Mavera316 lilyum_ hahhah hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ Salim 🌞 unutmazsam buraya yazarım daha 8 haftadayız
semi29_ Minikfasulyem_1 aynen öyle bugünler geçecek elbet sağlığınıza dikkat edin doktorum canın ne istiyorsa abartmadan yiyebilirsin diyordu bana bebiş istiyor sonuçta o yüzden kendinizi sıkmayın bu kadar
Sydaglsen Minikfasulyem_1 5 ay falan kilo almamıştım ben sonrasında aldım. Şu dönemde yediklerinizin bebeğe bi faydası yok o yüzden daha fazla yemeyin o yüzden yiyorsanız son 3 ay ne oluyorsa oluyor.
Minikfasulyem_1 Sydaglsen yediklerimizin şu dönemde nasıl faydası olmaz ki 🙄 bebeğin kilo alması bakımından mı bahsediyorsunuz?
Sellennns Minikfasulyem_1 beş aylık olcak bebeğim 5 kilo aldım ayda hep 1 kilo alıyorum ilk üç ayda de 3 kilo almıştım normal aslında 😀
Minikfasulyem_1 Sellennns ilk 3 ayda 3 kilo normalmiş zaten sizde aşırı şişiyormuydunuz 5 aylık göbeğim var benim şuan 😂 sağlıklı bir tabakla öğün yapsamda aynı değişen hiçbir şey olmuyor 🤣