Bendis Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum . pkos hastasıyım dün 14. Gündü kanda baktırdık gebelik yok ben ve benim gibi olanlara bi umut olsun diye soruyorum sevgili anneler tedavinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız .
pitircikannesi1 Bendis 4.de hamile kaldım cnm ama ilk ıkisinde iğne ise yaramamıştı yumurtam çatlamamıştı sonra doktor iğnemi değiştirdi üçüncü de hemem çatladı ama tutmadı 4.de tuttu çok şükür 🙏🙏🙏
aybkburk Bendis iğne olduktan sonra 2. ay hamile kaldım ama ben ekstra inofolicte kullanıyordum pcos hastasıydım şu an 9 haftalık hamileyim 🙏🏻🙏🏻
Bendis gizzzy ister istemez çok taktım kafama çok umutluydum hayırlısı değilmiş inşallah 2. Ayımda bende hamile kalırım çok teşekkür ederim 🙏
Bendis Melek_m Allah sabır ve biran evvel sağlıkla bebiş versin canım benim benim 1. Ayımdı o bile psikolojik olarak zorladı 😔
Melek_m Bendis amin canim allah razi olsun😇rabbim isteyen herkese versin kucağını doldursun bebislerle
gizzzy Bendis Gerçekten kafandan at. Ben 2. Tedavimde kafamdan attım. Daha doğrusu olmayacak diye düşünüyordum hep. Bu yaz para ayarlayıp tüp deneriz diye düşündük eşimle. Hamile kalmışım.
Mz93 Bebek olmasını istiyorsan kafana takma cnn bebek olacak diye düşünmek zıt etki ediyor denendi onaylandı 😉
Bendis Mz93 Annemde hep onu söylüyor ama elimde değil atamıyorum bir türlü kafamdan 1 sene 3 ay korunmadık olmadı . Bu ay tedaviye başladık bu ayda olmadı kısmet değilmiş ama tedavi sırasında ister istermez hiç atamıyor insan kafasındn 😔
Bendis pitircikannesi1 canım yumurtanın çatlamadığı nasıl anlaşıldı . İğneden sonra doktor beni çağırmadıda merak ettim nasıl anlaşılıyor
pitircikannesi1 Bendis iğneden sonra ilişki günlerini söylüyor cnm sonra ader tarihine kadar bekliyorsun adet olsanda olmasan da doktora gidiyorsun ben olduğum zman gidiyordum doktora muayenede belli oluyordu catlamadigi. Catlamadigi içinde kist oluşuyordu
Mz93 Bendis biz en son denememizde benden kimse çocuk istemesin diye korunuyoruz dedim sonuç elhamdülillah simdi gebeym darisi sana kafam dağıldı herkesin önünü kestim o ay misafirliğe bile gitmedim doğru dürüst muhabbet geçmesin diye
pitircikannesi1 Bendis rica ederim rabbim hayırlı zaman da nasip etsin inşallah cnm sana da isteyen herkese de 🙏❤
Bendis aybkburk bende inofolic kullanıyorum pcos var inşallah bende sizin gibi 2. Ayımda kalırım moral oldu çok teşekkür ederim 🙏🙏