_ruhurevan_
leylos01
Yazgul_kurt22
hanlnim
Beyzakeles
Kek
Bella332
Herkeze merhaba kusura bakmayın habersiz bıraktım ama benim aceleci oğlum annesine çok çektirdi ☺️ cumartesi sabah 10dk -5 dk derken hastaneye geldik doktor hiç açıklık yok yalancı sancı,hazırlama sancı dedi. İğne yaptı yürü ki açıklık olsun ve iki saat sonra gel yine bakalım dedi, o gunde hava bir fırtına göz gözü görmüyor ben zaten ayakta duramıyorum eve gidip uyumaya denedim yok olmadı yine geldik adan açılma yok dedi 2 iğne daha yaptı beni yine eve gönderdi. Acıdan ben artık uyuyamıyorum, olmuyor gece 8:30 bu sefer akşam doktoruna görünmek için yine acilden girdim yağmur fırtına ki sormayın. Benim 2 cm açıklık olmuş şimdi seni bu 2 cm 1 haftada götüre bilir 1 günde dedi biz 2 saat sonra yine sana bakalım dedi o arada ağrılar 4 dk bir indi gittim 3.5 cm dedi yatış yapıldı. Allahım o ağrılar nefes alamıyorum yanımda iki ebe birşey olursa uyandır dedi horul horul uyuyor. Tabi su yemek yasak ben sabahladım bir ben biliyorum nasıl beni operasyona alın yapamıyorum şimdi atıcam şurdan kendimi dedi yok kızdılar dayanırsın deyip uykuya devam. Sabah oldu 6 da doktor baktı açıklık var ama bebeğin suyu gelmemiş patlatmamız lazım dedi sonra bebişin gelmesi için ıkınma fazına geçtik ama olmuyor gücüm tükendi 1 -2 saat çabaladık ebe baktı kalp ritmi düşüyor hemen doktorları çağırdı. Malesef okadar pozitif doğumdan sonra zayısız dikişke doğum gerçekleşti oğlum ağladı çok mutlu oldum. Ta ki odaya alınca morarmış çok zorlandı için oksijen maskesi takmak zorunda kalmışlar ve ayağında ufak bir deformasyon var dediler. Malesef daha kucağıma alamadım dua ediyorum çabuk toparlansın diye. Allah rızası için sizde bize dua edin. Dikişlerim çok ağırı yapıyor verselerde nasıl bakıcam diye düşünüyorum. 2 gün ağrı sancı malesef bizim böyle geçti. Herkeze sabırlar ve kolay doğumlar diliyorum, korkutmak için değil başıma gelenleri söylüyorum. Benden sonra gelip 15 dk da doğum yapanda vardı bu hayatta herşey mümkün. İyi akşamlar ❤️