GamzeCan Sena52 su gibi olması bence normal değil canım. Bi doktora görün enfeksiyondan da kaynaklı olabilir ama bebegin suyuda olabilir
Eazz Sena52 ben 9 haftalık hamileyim bende de su gibi akıyor korktum siz şimdi suyu azalır dediniz diye bu aylarda normal diyorlardı
Yenianneyimmm Sena52 36 haftalığım bende de oldu şimdi akıntı olmuş çok sıkıntılı ama baştan öaresine baksan çok iyi olur
Sena52 GamzeCan kuzum bebeğin suyu azalmış fakat akan su için test yaptılar amniyon sıvısı değil dediler iyice kafam karıştı bir tek ben mi yaşıyorum diye
GamzeCan Sena52 iyi yine suyu sızmasında canım. Hergün bi bardak havuc suyu iç bitane deveci armutu ye ve bol su ic benmde azdı bi hafta da düzeldi
Sena52 Gerçekten mi canım bende her yer de suyu artırabilmek için ne yapabilirim diyorum. Havuç suyu çok mu faydalı bunun için, değerini tam olarak hatırlıyor musun 😕
GamzeCan Sena52 inan değerimi söylemedi sınırda demişti bi hafta sonra gittiğimde biraz daha zorlarsak fazla bile diyebilirim dedi havuc suyu gerçekten faydalı mutlaka dene insallah sende faydasını görürsün🙏🏻
Krasivyy Sena52 havuç ve suyu çok faydalı ama kararında içmen lazım ciğerde ve havuçta yüksek miktarda A vitamini olduğu için hamilelikte dikkat edilmeli
Sena52 Gamzecan, inşaallah canım benim. Sayende yarından itibaren Allah izin verirse başlayacağım inşaallah fayda eder de çoğalır suyu