Kahvesever12 Bu bezi araştırdım memnun olan çok insan vardı bende bundan almayı düşünüyorum nasıl sizce
Bsk_cb Kahvesever12 al ama çok alma elinde kalır yaramazsa bende slepy aldım herkes çok iyi yazmış övmüş diye 6 paket aldım bir numara 3 iki numara 3 paket olacak şekilde yaramazsa elimde kalır yani kalacak mı onu da bilemiyorum 34 haftalık oldum doğunca bakacam artık 🥹🥲😂
Enfal_06 Kahvesever12 ben kullanıyorum çok güzel ama kalıpi küçük erken doğum yaptım bebeğim küçük doğdu ilk zamanlar tam ona göreydi sonra küçük geldi 2 paket kullandım 2 paket yarı duruyor
Civcivlerinannesi Kahvesever12 çok almayın 1 paket yeterli. Her bez her bebeğe yaramıyor. Bizde pişik yaptı. Sleepy ise hep sızdırdı. Molfix te pişik yaptı. Deneyerek uygun olanı buluyorsunuz.
gktgmom Bsk_cb sleepy nin kalıbı çok küçük eğer bebeğiniz iri bir bebekse olmayabilir benim oğlum 2700 doğdu ona anca oluyordu bende 3 paket almıştım küçük geldiği için bir paketi elimde kaldı ve çok sızdırma yaşadım
Glchan_34 @Kahvesever12 ben kullanıyorum oğlum 1 aylık genel olarak güzel siz yine de çok almayın her bebek aynı değil pişik yapmasın
Edaerva Kahvesever12 ben kızoma kullanıyorum çok memnunum bi ara sleepy kullandım hem sızdırdı hem pişik yaptı o yüzden şuan sadece baby turco kullanıyorum