Serap07 Arkadaşlar merhaba 27. Haftadayim göğüslerim malum büyüdü ama sağ gogsum sola göre bariz daha büyük dikkatli bakilmasa bile farkedilebiliyor bbiri sudyenden taşıyor sanki bir beden büyük gibi başına gelen var mı duzeli rmi
Hunilianne222 Serap07 benimde öyleydi özellikle emzirme döneminde çok belli oluyordu artık iki göğsünüzü de eşit emzirmeye çalışın
Huda-27 Serap07 hem kızımda hem şimdiki bebeğim erkek sol büyük sağ küçüktü solu bilerek daha çok emzirmeme rağmen asla eşit olmadı emzirme dönemi bitince düzeliyo ama
Serap07 Hunilianne222 eşit emzirince düzelir mi komik duruyor böyle de yukardan bakınca da can sıkiyor😁😁
lilyum_ Serap07 ibni sinanın bi teorisi var. Erkek bebekte sağ göğüs şişer ve ucu koyulaşır kız bebekte tam tersi sol göğüs şişer ve ucu koyulaşır diye. O yüzden sordum🥰
Serap07 lilyum_ aaa ilk defa duydum 😁😁 ibni sina bu bilgiyi nerden biliyor şaşırttı beni demek bu konunun üstüne düşmüş 😁😁😁😁
Hatceninblog Serap07 hamilelikle bir alakası oldupunu düşünmüyorum, ben bekarken de bir göğsüm diğerinden büyüktü şimdi hamileyim yine öyle, bence siz bekarken fark etmemişsiniz büyüyünce fark etmişsiniz