Öncelikle hayırli doğumlar dilerim baştan sona iki sezeryanli tecrübemi anlatmak istiyorum sezeryanda kimsenin gözünü korkutmasjna izin verme korkarsan zor geçer seninodaya aliyolar üstünü falan giydiiryolae ama iki doğumumda kendim giyindim kibarca reddedip ben giyerim dedim kimseye kapris yapıp tatsızlık yaşamadık şükür bu seferki doğumumda bana varis çorabı giydirdiler eşimle beraber giydirfik bacaklarıma neyse ameliyat saati gelmeden önce kanlarını aliyoalr sorular soruyorlar alerji vs sonra aliyolar sedyeyle ben yürürüm dedim ama yurutmedildr neyse spinali vuruyolar belden ama egilmen gerek iyice bide hareket etmenemn gerek kasma yani sonra kalçama bı sıcak su gibi iniyo hissediyksun sonra ayakların falan uyusmaya başlıyo hissetmiyosun sondayı uyusukken takiyolar bazıları uyusturmadan önce takiyolar diyolae neyse basliyolar ameliyata bebeğini cikariyolar gosteriuolar sana sonra pediatri doktoru da oluyo kontrollerini yapiyo ister senin getirdiklerini bazı hastaneler kendi kıyafetlerinin giydiiryolae dürüm yapıp veriuolE anne bebek teması için sonra babaya verip odaya gonderuolar babayla bebeği sonra seni dikiyolR koyuyolar sedyene goturuyolar odana 6-7 saat aç susuz biçare emzirmeey caliziuon 😄 serum takviyesi ağrı kesici serum baglaniyo uyuşukluk geçtikçe bı agriuo oluyo ama ameliyat sonuçta normal neyse sonra sana lapa püre probiyotik yoğurt şu vs getiriyolar laz çıksın diye ama yemekten önce yurutuyolar sonra yemeğini yiyosun ilk gazını cikarmazsan çok ağrın oluyo cikmazsa fitil takiyolarmis ben ağrıma ramen lavaboya oturdum zorla çıkardım ilk yürüyüşte yere bakma basın çok döner yasmaadim ama öyle oluyomus neyse sonra ufak ufak alisiyosun zaten tutuna tutuna destek ala ala yürü bol bol gaz cikarmanda da etkisi büyük zaten ilk günü atlatrzan alnının akıyla ikinci gün toparlaniyosun baya ama tek başına oturup kalkma eve geçince üçüncü gün bı sıcak duş aliyozun sütün tazzikli geliyo😄 sütünü ebbege az sagip memeyi öyle ver boğazına kaciyo ilk zamanlar 😄 baya uzun oldu ama tecrübemi anlattım başka sormak istediğin bişey varsa sor cevaplarım 🥰