Lilipuuut Nazlicannnn0307 Nazlicannnn0307 inşallah canım öğrenir öğrenmez haber vereceğim mutlaka teşekkür ederim 🙏 🌸
Eylinna Lilipuuut daha zaten 4 günün varmış erken olduğu için yüksek ihtimalle silik çıkıyor günden güne koyulaşır allahın izniyle🙏🏻 ama dediğim gibi en kesin sonuç kan
Edailkemomm Lilipuuut ayrıca burda da çizgi var şuan kan versen çıkar kanda :) hayırlj olsun sağlıklıca kucağına al inşallah
Alyamuhoz Eylinna merhaba normal testinizde kaç gün kala çıkmadı acaba ben 5 gün kala strip testte yaptım erken test değildi negatf çıkmıştı şu anda tarih itibariyle 3 gün var evde bir tane daha aynı testten var
Lilipuuut Alyamuhoz normal test adete 4 gün kala yapmıştım koşa süre içinde slik belirgin bi çizgi çıkmıştı ertesi günü silik çizgi kaybolmuştu bugün de bat a 2 gün kala erken yaptım
abbasova14 Lilipuuut İlk 10 dakikadaki sonuç doğruluk payını gösterir, sonra buharlaşabiliyor. Bence hamilesiniz ama daha çok küçük bebiş
Alyamuhoz Eylinna teşekkür ederim gec yumurtlama mıydı acaba yumurtlamaya göre mı gecıkmenn dorduncu 4.günydı
Lilipuuut Alyamuhoz yok canım yaptığım da adete 4 gün vardı bugünle birlikte 2 gün var ama kahverengi bi kaç damla akıntı geldi adet olucam hissediyorum