betulvemaya_ Merhaba arkadaşlar Çin takviminde hamile kaldığımda bakmıştım erkek çıkıyordu 20 gün sonra doğum günüm oldu ben 22 yaşadım ve Çin takvimine göre 23 yaşındaymışım şimdi de kız diyor hangisine inanmalıyım ?
Sumeyye_80_bayram betulvemaya_ gebe.com diye bi uygulama var ben oradan baktım erkek diyordu cidden bebeğim erkek ..
betulvemaya_ Sumeyye_80_bayram bana erkek çıktı gebe.com da işte dediğim gibi 1-2 sayfa erkek 1-2 sayfa kız diyor hamile kaldıktan bir ay sonra yaş değişince oldu galiba
Lena94 Bende erkek diyordu kiz oldu insallah ikinci cocugumda kiz olur ama dogru cikmadigi icin bakamicam ☺️
betulvemaya_ Lena94 yani eğlencesine aslında da işte insan merak ediyor benim ki ikinci olmasına rağmen ilkimmiş gibi merak içindeyim 😂
Beyzanur_42 Ben ilk gebeligimdede yapmıştım kız dedi oğlum oldu bundada kız çıkıyordu halende oyledi kız çıkar baksam ama ikinci oglum oluyor ✌️inanmamak lazm 🤗
betulvemaya_ Zeynep3 ikisi fe kız diyor 1-2 sayfa da erkek bakalım Beyzanur_42 oğullarınızın kesesi nasıldı peki kese olayı doğru mu fasülye ise erkek diyorlar
Volkanemrem betulvemaya_ kese olayı ✨bende ona dikkat etmiştim kese fasulye gibiydi ve oğlum.oldu çevremde kesesi top gibi yuvarlak olanlarinda kızi var bence doğru denendi onaylandı 🥹
betulvemaya_ Volkanemrem benim keseye bi bakar mısınız üstte var ne tam top gibi yuvarlak ne de fasülye gibi
Volkanemrem betulvemaya_ resim şimdi gördüm ben erkek hissettim ama genelde erkek bebek sağda olur derler yani yumurta sağda çatlamış demek erkek solda çatladıysa kız benim sağdaydı erkek oldu