aylaamomm Merhaba kızlar bursadayım bende hangi doktorlara gidiyorsunuz detaylı için nereye gittiniz acaba ☺️
Deryaaa2809 aylaamomm Ben medicana Tuğberk güçlüye gidiyorm çok memnunum detaylı için Mehmet özgür akkurta gittim memnun kaldm
1Anneadayiiii aylaamomm ben daha yeniyim kalp atışını bugün duydum 6+3 🥹 Faruk Dinçşahine gidiyorum Zeno plazada
Mavera316 aylaamomm aylaamomm merhabaa ben de bursadayımm jimerde Rukiye gönüllüye gidiyorum daha yeni başladık 😊
Zypfhm aylaamomm Tomokay gidicem salı günü 21haftalik olucam arastirdm baya herkes memnun kalmış fyat 3bin kaç hastaneye sordum burası uygundu
Deryaaa2809 aylaamomm 22.haftada gittim yanlıi hatırlamıyorsam 21+4 falan da olabilir sanırm şuan ücreti 4 bin tl
aylaamomm 1Anneadayiiii bemde daha 9.haftadayım yeniyim medicalparkta çağdaş beye gidiyorum bursada 6 tane felan doktor gezdim medicanad ahayatta
Mucizeayla Cigdem-123 bende ona gidiyorum ikinci gebeliğim ilk doğumumu da onda yapmıştım çok seviyorum kadını 😂siz kaç haftalıksiniz 😍
1Anneadayiiii aylaamomm benimde 3. Doktorum canım 3 senedir tedavi görüyorum her sene doktor değiştirdim artık değiştirmek istemiyorum çok iyi doktorum çok şükür Esentepede neşe hanıma gittim sonra ziya çetine Faruk bey 3. Doktorum
Mavera316 aylaamomm hastaneden öğrendğim 33 bindi ama benim yılbaşından sonraya kalıyor o yüzden zamlanır dediler şimdiden de paket falan alıp anlaşamıyoruz yani inşallah abartmazlar yılbaşından sonra 😄