Sedali60 35.haftamdayım hiç çatlağım yok diye seviniyordum ki bu sabah karnımın altı tarafında çatlaklar gördüm moralim bozuldu🥺 bebe yağı kullanıyorum uzun zamandır ama sadece duştan sonra kullanıyorum.bu çatlaklar geçer miii?
Migrenligebe Sedali60 31+4’um. İki hafta once catlaklarim var diye agliyordum. 30. Haftada acil olarak apandisitten ameliyata alindim. Simdi sag kasigimda kocaman da bi yarik var. Beterin beteri varmis dedim. Takmayin kafaniza o yuzden. Gercekten her hale sukretmek gerekiyormus
minnosannesii0 Sedali60 kırmızı ise çatlakların hiç vakit kaybetmeden madecassol kullan müthiş etkili eczanede 17 20 tl ye satılıyor bana doktorun pahalı kremlerden bile daha çok önerdiği ilaçtı sağolsun çok faydasını gördüm
asilsmom Maalesef geçmez geçmiş olsun🙈hindistan cevizi yagi da kullan bence catlak görünümünü azaltiyor en azindan🙃
Yalinn8 Migrenligebe gecmis olsunnn, ben yillar once oldum apandist, izi yok gibi o kadar guzel bi estetik dikis, darisi basina, sezeryan olursak da basimizaa🙏🏻
Migrenligebe Yalinn8 hamilelikten dolayi organlar yer degistirdiginden apandisti bulabilmek icin fazlaca kesmek zorunda kaldilar, 6 koca dikis var maalesef. Buna da sukur diyorum artik 🤭