Muhammedmomss Kızlar 27+1 haftalık hamileyim yaklaşık 1 saattir sütüm akıyo habire kuruyo tekrar geliyo özelliklede sol göğsüm normalde de akıyo ama şimdi arttı sizdede böylemi
_Mother_ Muhammedmomss uyarmamaya çalışın iç çamaşırı kullanımına dikkat edin sıkmayın bende kızımda yaşadım erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş bazen rahim kasılması sebebiyle
Muhammedmomss _Mother_ valla şuan tişört var sadece üstümde iç çamaşırıda yok bilmiyorum zaten 2 gün hastanede yattım kasılmalarım vardı şükür geçirdiler ama artınca bi korktum süt gelmesinden
_Mother_ Muhammedmomss dikkat et canım kasılmalarda varmış odur Rabbim seni ve bebeğini korusun doktorda kontrolünü yaptır mutlaka rahim ölçünü yakından takip etsinler
Muhammedmomss _Mother_ teşekkür ederim kasılamalarım geçti şükür rahim ağzı uzunluğunda falan sıkıntı yok şükür sütümde zaten bayadır geliyo 24. Haftadan beri ama bugün artış oldu niyeyse bugün çok tatlı falan yedim belki ondandır
_Mother_ Muhammedmomss olabilir canım akması durur inşallah bazen olabiliyor hormonlar nedeniyle işte