0-1 ay 3lü uzun kol zıbın ve alt don,yenidoğan uyku tulumu 3lü yine
1-2 ay 3lü uzun kol zıbın
0-3 ay 3lü uzun kol zıbın ve 3lü uyku tulumu
3-6 ay 3lü uzun kol zıbın ve 3lü 2ayrı set uyku tulumu
Zaten hastane çıkışı setleri de var 11li almıştım yeni doğan çok almaya gerek yok hemen büyüdükleri için en kötü bir sonraki ay için aldığınızdan giydirirsiniz zor durumda kalırsanız. Ben 9-12 aya kadar mevsimi de hesaplayarak 3lü 4 lü birer tulum ve zıbın aldım açıkçası. Sonrasında takviye ayına göre yaparım dedim 6.aydan sonra ek gıda daha çok kıyafet gerektirebilir o zaman eklerim dedim. Bir de bazı bebekler iri olabilir zayıf olabilir o yüzden abartmadan almak daha mantıklı. Bere çorap eldiven de unutulmamalı çok takılma sa da eldiven 2-3 çift var ben de setlerin içinde. Bere 0-3 ay önemli.
Dış-iç ihtiyaçlar: Müslin örtüler 3,4 tane ,battaniye 3 tane var benim
Ağız mendili 10 lu 2 set bir de ayrı müslin agız mendili var benim. (İhtiyaç oldukça e bebek de var zaten)
Elektronik: ateş ölçer koltuk altı dijital olanı alıcam ilk 6 ay önerilen bu marka (braun en kaliteli olanı yorumlara göre ) daha sonra da kulaktan ölçüleni alırım. Nem ölçer oda sıcaklığı birarada olanı var evin durumu için.
Kişisel bakım: şampuan bebe yağı pişik kremi markayı belirleyip indirimi takiben alınabilir.
Deterjan,pamuk(alt silme) tırnak bakım seti
(Mühendisin oğlu takip edebilirsiniz.instagda içeriklerini paylaşıyor temiz olan markaların )
Banyo: banyo küveti,lif maşrapa kova, ısı ölçer
Sağlık: burun pompası , destekleyici hortum ve şırınga aldım ben memeye alışması için eğer emmezse diye. Emzik düşünüyorsanız emzik.
Anne için: emzirme atleti, emzirme sütyeni , göğüs pedi, depend , göğüs ucu kremi,kullanırsanız gümüş kapak(36 da başladım ben her gün 1-2 saat), pijama takımları, elbiseli de rahat olur .
Ekstralar: organizatörler, süt sağma pompası,biberon.
Aklıma gelenler umarım yardımcı olur.🫶🏻