ebru30 ilk gebeliğim öylesine gittiğimi markette test almamla öğrenmem dışında bir problem yok adetim geçmemişti içimde bir his vardı acaba bu ay olurmu diye adetim 10 gün varken ben test yaptım pozitif çıktı şok oldum ikinci şoku hastanede betamın olduğundan yüksek çıktığında oldum ya üstüne gördüm yada bebek epey vardı ben regl oluyordum en son kadın doğuma gittim 3 gün sonra ya randevu bulup 3. Şokuda öyle yaşadım meğersem ikizmiş değerlerim ondan yüksekmiş :))) 😂
Aradan 4 sene geçti spirel var diye devam eden hayatımda çok mutluyken tam çocuklar büyüdü atlattın derken yine aynı marketten aynı testi almam la adetim gecikmedi bu arada ben üst üste çok gördüm adet öylesine yaparım diye aldığım testte gebe olduğumu öğrendim hastaneye gittiğimde 9+6 haftalık gebesin dedi doktor sprirelim kaymış meğer inanırmısınız kızlar birdaha o markete gitmiyorım şuan 35 haftalık hamileyim ekmek almak için bile uğramıyorum bende ki şans nasıl bişey anlamadım ahahahaa şaka biyana sağlıkla gelsinler ilkini çok erken ikincisinde geç öğrendim ama öğreniyorsunuz bişekilde benimki biraz tuhaf oldu galiba 😂😂😂😂