umycnr94 Bnm yapılıyor byuk tmzlik saolsun annem imdadıma yetişti bı çocuk dha olunca bı kızımın kıyafetleri kldi yıkanıp utulncek 32.hftadaym ne zman ypym sizce herkese sağlıklı doğumlar dilerim ♥️♥️
Babycome123321 umycnr94 ben geçen ay sonu evı taşıdığım için koltuk perde vs yıkandı hatta daha tam yerlesemedım bile o bahane ile yapıyorum son haftada bi daha sil süpür yaparım tamam kıyafetleri de az önce yıkadım serdim
Diririiririm umycnr94 ben Ekime erteledim. 33+2 yiz şuan ama Ekim ortası gibi yapmayı düşünüyorum biraz serinlesin hem havalar diye.
Zg99 umycnr94 33 haftaligiz bizde ekim sonu Kasım başı doğum. Çok şükür kendim yapıyorum temizlik vs detaylı olarak da ekim ortası gibi yapayim diyorum perdeleri falan eşimle hallederiz böylelikle biter temizlik işi
busrasya umycnr94 perde cam koltuklar bitti halıları yıkamaya vermiştim sermedim ama Ekim sonuna doğru sererim dedim 32. Haftadayım bende mutfak dolapları kaldı onları da yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum
Nazan_Sarenaz67 Kasım sonu doğum evim temiz perde camlar kasım ortası silerim diye düşünüyorum 30+4 tüm işlerimi kendim yapıyorum
umycnr94 Hepimiz sağlıkla kucağımza alalım.insllh bnm de tmzlik btti bı kıyafetleri ve çantamın hazrligi kldi onuda iki hfta içinde ayarlycm