Vsle seymaemrullah43 kayınvaldem livanın söylenmesi zor die red cevabı alırım annanen söyleyemez bi kere onu der tecrübelere tabii tabiki🙂
Gebeyimm Merveykaya aman kime ne onlar güzel demesin bana da demediler ama alıştılar bence sen ne istediğine karar ver kimseyi karıştırma
Vsle Gebeyimm canım bu konuda bana da demediler alıstılar diemiyorum arkadasımız da ben gibi ise cok zor bazen cevre baskısı yüksek oluyor Merveykaya
Vsle BeyzaXx aysima da cok güzelmiş allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin anlamı neydi peki canım
Damla21koksal Vsle hahahaha ya herkes herşeye yorum yapiyo Bnde bunu anlamıyorum benim kuzenim istanbul koydu gayette alıştık😍
Vsle AyselNhtGoksu tuana ismi de cok güzel söylentisi duyumu 🙂ama kuran da gecmiyor ilk önceliğim kuranda kecmrsi canım peygamber efendimizin sünnetine uygun olsun istiyorum
Cans50 Defne deniz nil en sevdiğim isimler ama görümcemin kızının adı nilsu sizce nil olur mu kuzenler biri nilsu biri nil
Vsle Cans50 sadece nil ismini mi koymayı düsünüyorsun canm yanlıs anlama cevreden gördügüm kadarı ile söylüyorum bazen denebilirler kıskandı nil ismini koydu diye
01Adana Vsle Kuran'da gecen ve anlamı güzel olan Hira Zeynep Merve Ecrin İkra da güzel ama yasaklı isim diye biliyorum
Vsle 01Adana hira ismini o kadar istedim ki o da geçmiyor canım zeynepte kuzenimin ismi o kadar zor ki su isim isi onda var farklı olsun diyosun isim bulamıyosn ecrin ismi de cok güzel esim begenmiyor onu da
Kbra1 Vsle ikra _ilkim _eda bence güzel isim bende hamıleyim 1ay sonra doğum yapıcm kızım olcak bende kararsızım ne koysam dıye
Vsle Kbra1 ilkin ismi düsünmüştüm bende canım ilkim değilde o da aklında olsun eslem vae kaynanam begenmedi onu da aklında olsun senin de