Vsle Yaden tabiki biliyorum o sekilde oldugunu ama int baktınız mı hiç gecmiyor yazıyor gerci int de güven olmuyor
Vsle Merikis1234 böyle seylerde kırma taraftarı değil baska bi isim buluruz die düsünüyor ama 2 aydır bi isim bulamadık 😒
zeynepsalgar1 Bizde kızımız olursa Ahsen düşünüyoruz anlamı çok güzel en güzel olağanüstü güzel demek❤️ Ve Kuran’ı Kerim de geçen güzel isimlerden 🥰
Vsle MinnakBebegim öyle demişlerdi canım o yüzden dedim fetva ya baktım simdi bi bak istersen sende aleyna nur olarak konması daha uygun olur yazıyor üzerine anlamı tasıyormus aleyna nur ismi ile üzerimize Nur die sınıflandırmıslar
MinnakBebegim Vsle ha tamam o zaman bu arada benim 1yaw 3 aylik 1 kizim ismi de Nur bu ikinci gebeliyim 😍
Burcuctn Vsle kimseyi dinleme gönlündeki ismi koy o beğenmedi bu beğenmediye kalırsa iş kimseye bişey beğendiremeyiz benim nacizane sevdiğim isimler nehir , melodi , mila , beste
Elaylama Vsle bana herkes bir sürü isim söyledi ben de eşim ile karar verip bir isim bulacağımızı söyledim. yani herkese isim beğendirmek imkansız. o yönde çabalamak boşuna geliyor bana. siz kararınızı açıklayacaksınız onlar da zamanla alışacaktır. biz Asya konusunda karar kıldık söyledik ve herkes alıştı. ikinci isim önerileri geldi biz de iki isim istemediğimizi ikinci ismin göbek adı olarak kalacağını ama kimlikte yazmayacağını söyledik. ve inanın herkes başka bir isim söylüyor ama önemli olan sizin ne istediğniz. Bu bebek sizin bebeğiniz. Gülünç bir isim olmadığı sürece kimsenin fikrinin önemi yok.
Vsle Elaylama benim de düsüncem bu baskasının cocuguna hayatta karısmam kötü bi anlamı varsa sadece söylerim cekilirim ama anlamı da kötü değil konu kayınvalde eslemi begendik düsünüyoruz dedik aaaa one olee besleme gibi olmaz hiç beğenmedim sakın koymayın deseler ne yaparsın bu seferde kötü ben olurum 🙁
Gamzeciks Zulall Eflal (افلال) kelimesi Arapça sözlüklerde ‘kurak, bitkisiz yer’, ‘hezimete uğrayan’ anlamına gelir. Hiçte meyve falan yazmıyor. Bilginiz olsun. Kulağa hoş geliyor olabilir ama anlamı çok kötü
MinnakBebegim Vsle evet cok az bi sure sonra kaldim hamile Amin tewekkur ederim Hepimize In se Allah😍