Megg Kızlar iki gündür sağ üst karnımda ağrı ve acı var, sabit durunca ağrı duruyo ama kuvvetli nefes almada yukarı uzanırken gülerken bile ağrı acı şeklinde meydana çıkıyor. Hatta sağ üst karnıma bastırınca bile. Sizce bu ne olabilir yaşayan oldu mu?
vesonradedimkii yerleşme ağrısı hala olabilir kesen büyüdükçe bu ağrılar gayet normal yani kendi hamileliğimden yola çıkarak söylüyorum ilerleyen zamanlarda da devam eder korkma için rahat olsun💐 kontrole gittiğinde doktorunada sorarsın normal karşılar büyük ihtimal
Megg vesonradedimkii gerçekten sizinde oldu mu böyle Ben safradan suphelenmistim çünkü geçen haftalarda da meydana çıktı bu ağrı ve iki gün surmustu yine Bir de neden sadece sağ tarafimdaki
aslyalm vesonradedimkii Bende 6+2 ama ben kontrole gittiğimde kesenin içinde bebeği göremedi bebeği oluşturan parçalar var dedi ölü mü oluşacak mi hiç bişey demedi kanaman ağrın olursa gel dedi ama ağrım var sırt kasiklarim bacaklarım ağrıyor normal değil demi bu durum
Megg aslyalm ama o dediğin ağrılar hamilelikte zaten oluyormuş daha bekle bence inşallah bebeği gorursunuz
aslyalm Megg yazar mısın buraya pazartesi muayene olduğunda ben doktorumdan olumlu bı cevap alamadım Perşembe gidecem bende 1 hafta sonra gel dedi
vesonradedimkii canım yanlış yönlendirmek istemem 5haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve sanki regl olacakmış gibi ağrım vardı ve bu haftalarca ara ara devam etti 8haftamda kalp atışı yok dendi alttan muayene olduğumda duyuldu 9.haftada herşey netleşmişti
vesonradedimkii her ayın belli dönenimde regli ağrısı gibi kasık ağrım olurdu doktorum bebek büyüdükçe normal demişti. hatta bebişin dönüp doğum pozisyonu aldığında marketin ortasında karnıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girmişti bi kaç dk hareket edemedim
vesonradedimkii bu durum herkeste aynımıdır bilmiyorum banada kanaman olursa acil gel demişlerdi öyle bir durum olmadı içini rahat tur stres yapmamalısın