Sitionline Ebru3435 CD veriyorlarsa cok iyi ya güzel bi hatıra izlemeye doyamaz insan 😊 bende şubatta gircem bakalım heyecanla bekliyorum
Ebru3435 Sitionline evet canım ama gideceğin yere sor CD işini ama çoğu özel yerler veriyor diye biliyorum 😀 valla en güzel hatıra 😍
Ebru3435 Buketkozak evet canım baktılar başına kafatasına koluna bacağına kalbine. Hatta bebeğe besin giden yerlere bile baktılar.
Ebru3435 Aysenur01 yok canım son ana kadar dönen de varmış dönmezse sezeryan 😃 hiç sorma doğum konularını açınca bi an korktum 😃😃
Ebru3435 Gzmm tabi tok gitmelisin canım benim zaten söylerler tok gelin diye bana öyle dediler 🙃 çok güzel bir duygu Rabbim tattırsın 🙏🏻😍
Ebru3435 Buketkozak hepsi canım tavşan dudak diye mi baktı acaba resminde burnu dudağı falan belli zaten sana resim veriyorlar 🙃
EbruKrhn Ebru3435 bende 24 haftalığım bugün rutin kontolüm vardı bana da ters dedi rahatsız eder böyle bebekler annelerini dedi ama doğumla ilgili bişy demedi bunun için erken bence ztn ilerde dönebilir yada böyle diye hep böylemi oluyor acaba🤔
Ebru3435 EbruKrhn bilsem bari dönse ben kısa zaman da nefes darlığım falan başladı bu şekil de mi anneyi rahatsız ediyor bu bebişler 😃
blackeagle Ebru3435 ay hadi ya cd olması çok güzelmiş gerçekten izler izler dururum bir müddet bende😁 cok tesekkur ederim canım Rabbim sağlıkla almayi nasip etsin kucağımıza❤😊
Ebru3435 blackeagle amin canım benim hepimizin inşallah sağlıkla 🙏🏻 Bir nefeste kurtarsın inşallah 😍😍🙏🏻🙏🏻
blackeagle FindiksMom evet bu zamanı nasıl ettim bir bilseniz hiç gecmiyor sanki😀 Rabbim sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsinde gerisi önemli değil 😊
EbruKrhn Ebru3435 ewt mide yanması kasık ağrısı çok rahatsız eder anneyi ddi kafası yukarda olduğu için bazen çok sertleştiriyo karnımı dışardan belli oluyo yatamıyorum bundanmş demek ama doğumla ilgili bişy demedi🙂