Gamze3406 Şuan bende bilkent şehir hastahanesinde yatıyorum, temizlik hariç herşey güzel, temizlik ciler iğrenç resmen, işlerini yapmıyorlar. Oda temizliği yok.
Huda-27 Birbebekikiyetiskin 20 gün önce doğum yaptım doğum odasında herkesin odası tek orda sancını çekiyosun orda doğuruyorsun bebeği yanında kontrol ediyorlar dikişin varsa orda yapıyorlar hepsi bir odanın içinde Buda güzel bişey ordan oraya sürüklenmiyorsun ilgiden memnun kalmıştım ben ilgililer doğum anına kadar yanında refakatçin oluyo duş aldırıyorlar ebeler bakıyo doğum anına kadar doğumuna hangi doktor oradaysa o giriyo öneririm yani ben kötü bir tecrübe yaşamadım
Birbebekikiyetiskin Huda-27 anladım sağolun çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Peki eşinizin yanınızda olmasına izin vermiyorlar mı?
Huda-27 Birbebekikiyetiskin benim eşim inşaattaydı doğuma yetişemedi maalesef o yüzden onunla ilgili bilgim yok refakatçim annemdi eşim ziyaretçi saatinde geldi
Rabia_36 7 Eylül de doğum yaptım temizlik harici güzeldi sancı çektiğiniz oda tek kişilik ama doğumdan sonra iki kişilik odalar var şansa tekte oda veriyolar
Foreverr Ben etlik şehir hastanesinde yaptım normalde bilkent düşünüyodum bi anda oldu çok pişmanda oldum arkadaşım bilnette yaptı çok memnun kaldı bende size orayı tavsite ederim allah nasip ederse ikinci olduğu zaman bilkent de yapıcam her konuda iyiler hastanesinde çok güzel özelden farkı yok
Birbebekikiyetiskin Foreverr bana da bir kaç kişi etlik de güzel dedi siz neden pişman oldunuz acaba ?
Foreverr Birbebekikiyetiskin oranın sadece hastanesi güzel doktoe yok hep yeni atanmış doktorlar uzman bulmak zor benim dancım ve açıklığım vardı kurban bayramı arifesi doğum yaptım bana fitil takıp ardından iki saat sonra suni sancı verdiler bana kendi sancım çok şidsetliysi zaten sonra ben nefes yolu ile sancılarımı karşılayamadım 6 cm açıklığım vardı nabzım düştü bebeğinde düşmüş beni apar topar sesryana aldılar çok zordu belimden uğuşturdular beklemediler hemen çekiştirmeye başladılar ben hissediyorum dedim azımdan hava verdiler olmadı sonra kolumdan narkoz verip üzerime çöktüler çırpınıyodum çünkü sonra gitmişim sağlıkla aldım kucağıma ama verilen narkozdan vücudum alerji yaptı doğımdan 10 gün sonra yara yeri enfeksiyonu oldum 10 gğn yattım mahvoldım açıkçası tekrardan açma durumları vardı beni bilkente muane için gittiğümde doktora söyledim seninle oynamışlar dedi ve benimle aynı hastanede arkadaşımda yaptı açıklığı yoktu 14 saat kendi sancısı ile normal doğum yaptırmışlar suni sancı vermeden belki banada vermeselerdi kendim doğururdum 6 cm açıklığım vardı oldu bittiye getirdiler belki güzel olanlarda vardır ama ben tavsiye etmem gerçekten ilk doğumubu orda yapıp ikinciyi bilkente yapan ok arkadaşım var ve her konuda iyiler bebeğüm 3.5 aylık ateşi var diye götürdüm etliğe beni gönderdiler 38 olursa şurup ver bi saat sonra düşmezde getir diye ben ordan çıktıktan sonra bilkente götürdüm hemen kan idrar aldılar çocukta idrar yolu enfeksiyonu çıktı 9 gün yattık hastanede antibiyotik tedavisi uyguladılar hatta enfeksiyon az kanada geçmişti iyikide götürmüşüm uzun oldu ama eşimin kardeşide üç gündür etliğe götürdüler karın ağrısından gaz sıkışması diye gönderdiler çocuğı en son bilkente götürdüler hemen ameliyat aldılar apandisti patlamak üzereymişti anlıycanız orası hiç bir şey bilmiyor kalça çıkıklığı için çocuğu götürdüm bana çocuğun kalça kemiği gelişmemiş dedi nasıl ya dedim bilkente götürdüm orda da baktıedım bir sorun yok denildi demem o ki en iyisi her konuda bilkent en azından uzmanlar var
HAvvAHmet Birbebekikiyetiskin benim görümcem tam 1 sene önce yaptı doğumunu burda normal dogumdu başından sonuna tek kaldım dedi sezeryan olsun diye cok zorladim ama normal icin cabaladilar hep dedi yanında esi kaldığı için mi tek kişilik odaydi bilemiyorum onu ama rahatti.Simdi benim doğumuma 2.5 ay kaldı ben de oraya gidiyorum kontrollerim falan gayet iyi detaylida ilgisiz davrandılar radyologlar o kadar. Özel hastane ilgisi yok tabiki ama hastane bana temiz ve sakin geliyor keza doktorları da işinde iyi bilemiyorum doğumdan sonra fikrim değişir mi ama simdilik pozitif hersey 🫡☺️
Birbebekikiyetiskin HAvvAHmet hemen hemen yakınız sizin bebişiniz kaç haftalık bir de cinsiyetiniz nedir acaba ☺️
Birbebekikiyetiskin Foreverr rabbim korumuş sizi de bebeğinizi de gerçekten rabbim bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun şu anda gebe misiniz peki ?
Foreverr Birbebekikiyetiskin öyle oldu sağolun sizde sağlıklw alın kucağınıza rabb’im bidaha o günleri göstermesin çok zordu hamilr değilim bi sürede düşünmem daha bebeğüm 3.5 aylık küçük hemde ara ara ağrım oluyo bu korkudan sonra cesaret edebilirmiyim bilmiyorum şimdiden SSVD arayışınw girdim
Birbebekikiyetiskin HAvvAHmet 23+5 olduk bizde erkek bebiş bekliyorum bende . Bu sene erkek senesi galiba herkes erkek bekliyor 🤭
HAvvAHmet Birbebekikiyetiskin ya maşallah sağlıkla gelsinler de evet benim etrafımda genelde erkek dolu ☺️🫢
Birbebekikiyetiskin Gamze3406 rabbim hayırlı bir şekilde kavuştursun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻♥️