gezentianne Annebebek000 spermler 5 güne kdae canlı kalabiliyor ilişkiden 4-5 gün sonra yumurtlama olduysa da geç döllenme oluyor.
Annebebek000 gezentianne evet biliyorumm. Ama gec dollenme oldugunu sanmiyorumm cunku yumurtlama gunu kasiklarimda belimde cok agri oluyorr hissettim yani yumurtlama oldugunuu bakalim hayirlisi artikk rabbim bilir
Annebebek000 SariLale22 MAŞAALLAHHH 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿ALLAH KORUSUN INSAALLAH Cok sevindim rabbim sag saglimm kucaginiza almayi nasip etsin iki yavrunuzuda
SariLale22 Annebebek000 sizde aynı şekilde sağ salim alırsınız inşallah kalp atışınıda duyarsınız yarın 🤲🏻🫶🏻
Annebebek000 SariLale22 hayirli sabahlarr 🌸🌸biraz once kontrolden cikdim cok sukur bebegi ve kalp atimini duydumm 7+1 im ama 6+6 olarak cikdii
SariLale22 Annebebek000 öyle şeyler olabiliyormuş ya sonradan haftalarını tamamlıyormuş adınıza çok sevindim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlermizi gözümüz aydın🫶🏻❤️
Annebebek000 SariLale22 aynen olabiliyor iki cocugum onden gdiyordu mesela 3 4 gun hayirlisi sagliklisi olsunda onemli degill Cok tesekkur ederimm saglikla kalin insaAllah 🌸🌸