Havanur68 Kızlar çok kararsız kaldım. Sizce Philips Avent Cam Biberon Mu Plastik Mi almalıyım yenidoğan için.
BusraNur01 Havanur68 cam kesinlikle yenidoğanda hergün olmasada 2 günde bir kaynatmak çok güzel mikrop öldürüyor cam kalitesini bozulmayan formunu hiçbirşeye değişmem
meltemucr Havanur68 kesinlikle plastik ilk bebeğimde öyle kullandım yine öyle kullanırım ne bir kokma oluyor ne de başka bişey pahalı olabilir ama değiyo
gunom Bende bekliyim burda bide emziginden memnun kalan veya önerdiği emzik markası olan varsa yazabilir mi
metemom_ gunom bir çok emzik denedim bebeğim tutmadı hiç dün Philips avent ultra Air olan emziği aldım pahalı diyede almak istemiyordum ama bebeğim hemen tuttu
Havanur68 BusraNur01 bende cam düşünüyorum da bazı arkadaşlar plastik olanını al dedi kafam karıştı emzik ve biberon konusunda🥲
gunom metemom_ ucu meme ucu gibi olan mi o bebeğe memeyi de biraktirmiyormhs hem memeye benzediği için sizin ki d eoyle mi fiyatindan çok kullanışlı olmasına önem veriyorum canım
Gokturkmom_ Havanur68 Ben hem cam hem plastik aldım ,ilk zaman plastik olanı kullanıcam hemde antikolik özellikli
Zeyneep1919 Havanur68 ben ilk bebeğimde Philipsin iki boyunu da cam aldım ikiside kırıldı daha sonra gittim yine philips plastik aldım kırılma derdi yok paran çöpe gitmiyor
vesonradedimkii ben küçük olanı cam büyük olanı plastik aldım yenidoğan zamanı lazım olursa cam kullanayım diye. sağdığım sütleri veriyordum arada, maalesef ki yıkarken falan çalkalayınca cam olan sızdırdı dökülüyordu resmen plastik olan daha sağlam
metemom_ gunom evet uç kısmı farklı canım ben silikon göğüs ucuyla emzirdigim için problem yaşamadım o yüzden meme reddi konusunda kesin konuşamam
pims Cam almıştım elinle tutmaya çalışıyorlar busefer ağır geliyor biraz daha büyüyüncede düşürüyor kırılıyor plastiğe dönmüştüm bu markanın plastiği en iyisi yine öyle alcam bende
Berfinkorkutt Havanur68 bence cam çok gereksiz zaten plastiğin içi anne sütü ve mamayı saklamak için özel yapılmış bir yapıdan oluşuyor, cam ağır diğeri hafif ben 2 adet küçük 2 adet büyük aldım gayet memnunum. Emzikleri de çok iyi
ballilokmam Canım hastanede süt sağım ve emzirme eğitimine katılmıştım oradaki doktor ve ebe cam biberon önermiyoruz çünkü sütün yağı cama yapışıyor ve bebek faydalanmıyor demişlerdi. Zaten bebeğe kilo aldıran faydalı olan kısım yağı. Philips vs markalar plastiğin en kalitelisini ve zararsızını kullanıyorlar. Bir de plastik çok uzun ömürlü oluyor camın kırılıp zarar verme ihtimali de var. Kesinlikle plastik diyorum bu yüzden.