3prensesannesi38 Merhaba kızlar folik asit kullanırken halsizlik tansiyon düşmesi yaşayan birtek benmiyim acaba ? Bu durumu yaşayan varmı?! 8+4 haftalığım bu arada
Nurella07 3prensesannesi38 bende folik asit kullanıyorum ondan mı oluyor anlamıyorum ama içtikten 1 2 saat sonra inanılmaz halsiz kalıyorum hafif bulanti yapıyor ondan kaynaklimi acaba
1prenses1prensannesi__ 3prensesannesi38 herkeste farklı mi bilmiyorum ama bende aksine daha iyiydim ilk üç ay kullanmıştım hatta kekse hep kullansadym demiştim bence gebelikten dolayı halsizlik falan oluyor tabi siz yine doktorunza danışın belki de ondandır 🌸🌺
gaydirigubbakcemilem 3prensesannesi38 canım onun folik asitten değilde ilk 3 aydan kaynaklandığını düşünüyorum ben.
Ecemom_ 3prensesannesi38 folactive kullanıyorum ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ilaçtan kaynaklı. Seninki ilk 3 ay belirtileri olabilir diye düşünüyorum
3prensesannesi38 Popcap Nurella07 1prenses1prensannesi__ Bundan öncekinde kullandığım folik asit böyle yapmamıştı vitamin hapı gibiydi ama bu sefer farklı aldım doktorum önerdiği ondan mı acaba diyorum
Nurella07 3prensesannesi38 ben pregnom max kullanıyorum içtikten 1 2 saat sonra ne oluyorsa oluyor bende direk pilim bitiyor
1prenses1prensannesi__ @“3prensesannesi38”#p34092891olabilir daha önceki rahatsız etmiyorsa bu etmiş olabilir dediğiniz gibi
Tgb_smh 3prensesannesi38 Bende öyleydim ilk zamanlar doktoruma söyledim gündüz içme gece yatarken iç yat dedi öyle yapınca daha kolay oldu
3prensesannesi38 Tgb_smh bende öyle yapiim bakalım bugün içmedim yatarken içicem inşallah faydası olur